کنترل قند خون با قارچ
کنترل قند خون با قارچ و اهمیت مصرف آن برای بیماران دیابتی
قارچ جز مواد غذایی بسیار مغذی محسوب می شود زیرا، تمام مواد ضروری که بدن برای حفظ سلامت خود نیاز دارد، در آن یافت می شود. قارچ ها حاوی ویتامین ب، ویتامین دی، پتاسیم، مس، آهن و سلنیوم هستند. تحقیقات اخیر نشان داده است که قارچ ها برای بیماران دیابتی بسیار سودمند هستند زیرا، باعث کاهش میزان قند خون می شود. بله، اگر شما یک بیمار دیابتی هستید، باید روزانه بین 100 تا 150 گرم قارچ بخورید. علاوه بر این، قارچ دارای مزایای فراوانی است، به همین دلیل است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای کامل و مقوی شناخته شده است. حال در این مقاله با نحوه کنترل قند خون با قارچ و اهمیت مصرف آن برای بیماران دیابتی آشنا شوید.
کنترل قند خون با قارچ و اهمیت مصرف آن برای بیماران دیابتی
چرا قارچ برای بیماران دیابتی مفید است؟
در افراد مبتلا به دیابت، مقدار قند خون افزایش می یابد. بر اساس تحقیقات انجام شده مشخص شد که، خوردن قارچ سبب کنترل قند خون می شود. این تحقیق درمجله غذایی کاربردی (Journal of Functional Foods) منتشر شده است. بر اساس این تحقیق ثابت شد که، وجود قند در قارچ تقریبا غیرممکن است، بنابراین بیماران مبتلا به دیابت می توانند آن را مصرف کنند. به علاوه، استفاده منظم از قارچ سفید در رژیم غذایی روزانه، باعث ایجاد تغییرات میکروبی در روده شده، در نتیجه قند خون تنظیم و عملکرد کبد بهبود می یابد. با این حال، هر نوع قارچی برای سلامت مفید است.
نتایج نشان می دهد که مصرف قارچ می تواند میزان قند پس از غذا را تعدیل کند. البته این تاثیر در زنان جوان و سالم بیشتر است. همان طور که می دانید، اصلی ترین علت بیماری دیابت، چاقی است. در این تحقیق ثابت شد که، مصرف قارچ برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند و کسانی که می خواهند برای مدت طولانی به ورزش بپردازند، مفید است. به همین دلیل، علاوه بر کنترل قند خون سبب کنترل وزن نیز می شود. تمام رژیم های غذایی که فیبر بالا و قند و چربی کمتری دارند برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.