کنترل فشار خون بالا و کاهش سریع آن با کمک 11 ماده غذایی
مواد غذایی مناسب برای کنترل و کاهش فشار خون بالا
امروزه بخش بزرگی از جمعیت شهری از مشکل فشار خون بالا (Hypertension) رنج می برند. اغلب مردم آن را به عنوان یک مشکل کوچک در ارتباط با شیوه زندگی مدرن نادیده می گیرند، اما می توان ثابت کرد که برای سلامتی بسیار مضر است. این بیماری باید درمان شود، در غیر این صورت مشکل بیشتری برای بدن ایجاد می شود. پیش از این، فشار خون بالا به عنوان یک بیماری در دوران کهولت سن شناخته می شد، اما امروزه به دلیل شیوه زندگی پر از استرس، این بیماری در جوانان نیز ظاهر شده است.
لیست مواد غذایی که برای کنترل و کاهش فشار خون بالا مناسب است
فشار خون بالا چیست؟
در واقع فشار خون بالا یک بیماری نیست، بلکه یک وضعیت فیزیکی است که بعدا می تواند به بیماری های قلبی، دیابت و بیماری های مرتبط با کلیه منجر شود. در بدن انسان شبکه ای از لوله های رگ های خونی گسترش یافته است. با پمپاژ قلب، خون از طریق لوله ها برای انتقال به تمام قسمت های بدن کار می کند. این یک فرآیند فیزیکی طبیعی است، اما مشکل زمانی رخ می دهد که فشار به علت نوسانات زیاد در انسداد رگ های خونی افزایش می یابد. با این وضعیت، فشاری توسط جریان خون بالا به دیوارهای داخلی عروق وارد می گردد. این وضعیت فشار خون بالا نامیده می شود. فشار خون از طریق انقباض ماهیچه قلب، مقاومت ارتجاع پذیری دیواره عروق، مقدار خونی که از قلب به درون عروق پمپ می شود و بالاخره چسبندگی خون تعیین می شود.
سطح طبیعی سیستولیک (حداکثر حد مجاز) فشار خون فردی باید 110 تا 120 باشد و سطح دیاستولیک (حداقل حد مجاز) باید 70 تا 80 باشد. اگر فرد دارای حداکثر فشار خون بیش از 140 و حداقل آستانه 90 باشد، پس مرحله پیش از فشار خون است. در این وضعیت فرد باید حتما مراقب سلامت خود باشد.