کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه
کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه
ادویه ها جز طعم دهنده های اصلی غذا محسوب می شوند که خواص درمانی بسیاری نیز دارند. اکثر ادویه ها حاوی مواد معدنی و آنتی اکسیدان های قوی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و به هنگام بیماری، مقاومت بالایی در برابر بیماری ها، نشان می دهند. یکی دیگر از خواص ادویه ها، خاصیت ضد سرطانی آن ها است. آن ها سلول های بدن را از آسیب رادیکال های آزاد مضر، مصون نگاه می دارند و رشد سلول های سرطانی را متوقف می کنند. حال به شما خواهیم گفت که با افزایش مصرف 7 ادویه، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید.
کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه
کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه
کاهش ابتلا به سرطان با زیره سبز و سیاه
زیره یک ادویه خوش طعم است که به دلیل فراوانی آنتی اکسیدانی به نام تیموکوئینون، به پیشگیری و توقف رشد سلول های سرطانی کمک می کند. بر اساس تحقیقات انجام شده، زیره سبز از رشد سلول های سرطانی پروستات جلوگیری می کند. همچنین، زیره سیاه برای کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ (کولون) بسیار موثر است. بنابراین، اگر از دانه های زیره سبز و سیاه در رژیم غذایی خود استفاده کنید، بدنی سالم و دور از سرطان خواهید داشت.