سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه

3615 بازدید
03 اسفند 97
بهاره
,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه

ادویه ها جز طعم دهنده های اصلی غذا محسوب می شوند که خواص درمانی بسیاری نیز دارند. اکثر ادویه ها حاوی مواد معدنی و آنتی اکسیدان های قوی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و به هنگام بیماری، مقاومت بالایی در برابر بیماری ها، نشان می دهند. یکی دیگر از خواص ادویه ها، خاصیت ضد سرطانی آن ها است. آن ها سلول های بدن را از آسیب رادیکال های آزاد مضر، مصون نگاه می دارند و رشد سلول های سرطانی را متوقف می کنند. حال به شما خواهیم گفت که با افزایش مصرف 7 ادویه، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید.

 

کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه

کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه

 

کاهش ابتلا به سرطان با افزایش مصرف 7 ادویه

کاهش ابتلا به سرطان با زیره سبز و سیاه

زیره یک ادویه خوش طعم است که به دلیل فراوانی آنتی اکسیدانی به نام تیموکوئینون، به پیشگیری و توقف رشد سلول های سرطانی کمک می کند. بر اساس تحقیقات انجام شده، زیره سبز از رشد سلول های سرطانی پروستات جلوگیری می کند. همچنین، زیره سیاه برای کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ (کولون) بسیار موثر است. بنابراین، اگر از دانه های زیره سبز و سیاه در رژیم غذایی خود استفاده کنید، بدنی سالم و دور از سرطان خواهید داشت.

کاهش ابتلا به سرطان با زردچوبه

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax