چگونه یک خانم مراسم مهمانی برگزار کند؟
یک خانم چگونه مهمانی می دهد !؟
یک خانم از بهترین ظروف چینی یا سرویس غذاخوری برای پذیرایی از مهمانانش استفاده می کند. اگر ظرفی بشکند ناراحت نمی شود و نمی گذارد که مهمانانش احساس گناه کنند. اگر یکی از مهمانان پیشنهاد دهد که در تهیه نوشیدنی یا شام به او کمک کند ممکن است بپذیرد یا نپذیرد. در هر حال می گوید متشکرم. اگر یکی از مهمانان، نوشیدنی یا خوراکی همراه خود بیاورد یک خانم موظف به سرو کردن آن نیست. آن هدیه ای است که به میل خودش از آن استفاده می کند.
چگونه یک خانم مهمانان را سر میز می نشاند ؟
اگر مهماندار یک خانم باشد مهمانی چه در خانه اش باشد یا مکانی دیگر جای هر کسی را خودش تعیین می کند. او با نهایت دقت این کار را انجام می دهد زیرا تصمیم او در خوش یا بد گذشتن به مهمانان موثر است، سعی می کند مهمانان هم فکر و موافق را کنار هم بنشاند اما هرگز یک زوج را اعم از اینکه با هم ازدواج کرده اند یا نامزد باشند یا این اولین قرار ملاقات آنان با هم باشد کنار هم نمی نشاند. قصد او این است که مهمانان به گونه ی کنار هم بنشاند که از هم سوالاتی بپرسند و بحث های هیجان انگیزی راه بیندازند.
اگر در جمع آن ها یک مهمان ویژه حضور داشته باشد همیشه بهترین صندلی را به او می دهد، در یک ضیافت بهترین جای اتاق را به مهمانان ویژه اختصاص می دهد. در منزل شخصی، مهمان ویژه در سمت راست میزبان یا حتی بهتر از آن در بین دو مهمان بسیار هم فکر جای داده می شود. در این میان میزبان کم طرفدارترین صندلی را به خودش در نظر می گیرد برای مثال در جلسه شام رسمی که قرار است در آن نطقی ایراد شود، در جایی می نشیند که کمترین دید را از تریبون داشته باشد. پاداش او تماشای چهره شاد مهمانانش است که خوب پذیرایی شده اند.
یک خانم همیشه میز را قبل از رسیدن مهمانانش می چیند. مجبور نیست هدیه ای را که میزبان به او داده است در حضور دیگران باز کند مگر آنکه خودش بخواهد.
چگونه یک خانم مراسم مهمانی برگزار کند؟
درباره گل و شمع در مهمانی
میز شام رمانتیک بی تردید نیاز به گل های تازه و نور ملایم شمع دارد. اما گل باید برای میز یک امتیاز باشد نه مانع، یک خانم گل ها را در گلدان یا کاسه پایه کوتاه قرار می دهد تا مانع ارتباط چشمی بین او و مهمانش نشوند. او از گل های معطر، مثل سوسن که می تواند حتی بر شدیدترین احساسات غلبه کند استفاده نمی کند. نور شمع، هر کسی را جذاب تر نشان می دهد، شمع ها نیز چون گل ها باید به گونه ای روی میز قرار گیرند که به مانع یا خطر تبدیل نشوند. میزبان قبل از سرو کردن سالاد آن ها را روشن و قبل از ترک میز خاموش می کند. میزبان باهوش برای اطمینان از این که شمع هایش به راحتی روشن می شوند از قبل آن ها را امتحان می کند و چند دقیقه ای روشن می گذارد تا مقداری از موم فیتیله ذوب شود.