چرا خانم ها نیاز به شکر ندارند
آیا می دانید چرا خانم ها نیاز به شکر ندارند ؟!
به طور کلی تشخیص برتری مزه و طعم شیرینی از بدو زندگی شروع می شود، تحقیقاتی بر روی نوزادان انجام شده است که نشان دهنده این است که نوزادان برای مایعات شیرین تر بیشتر مک می زنند و علاقه نشان می دهند. تکامل تدریجی زندگی از اوایل کودکی با شکر شروع می شود، گاری بیوچانت بیولوژیست دانشگاه پنسیلوانیا نتیجه می گیرد که ذائقه شخصی به انسان ما قبل تاریخ فرصت داده تا میوه های شیرین و دانه های انگور را برای خوردن انتخاب کند (در واقع این موضوع تحقیقات در مورد کودکان و علاقه آن ها برای شیرینی جات را تایید کرده است)، البته برای ما نیز چنین رابطه ای بین شیرین بودن و خوشمزه بودن وجود دارد.
چرا خانم ها نیاز به شکر ندارند
جالب است بدانیم :
گرفتاری ما با مواد شیرین کننده فقط فیزیکی نیست بلکه به خوبی جنبه هیجانی دارد، به لغات مترادف کلمه شیرین که در فرهنگ و بستر نوشته شده توجه کنید : دلپذیر، خوشبو، عزیز، گوارا و تازه و زیبا و…. از این کلمات در مواردی هم چون قلب شیرینم، کلوچه دلپذیر، رایحه ای شیرین تر از عسل و… استفاده می شود
آیا تا به حال کسی جرات پیدا کرده به جای شیرین من، عسل من و… بگوید ترشی من و یا جای شیرینی و کیک جایزه به فرزندش هویج کادو دهد؟!
فراموش نکنیم :
با وجود این شکر همیشه نشان از شیرینی و دلپذیری ندارد، مدت هاست که بشر از رابطه شیرینی و فساد دندان ها رنج می برد، باکتری های دهان که ساکاروز را تبدیل به مولکول های پیچیده و مقاومی می کنند به مینای دندان ها می چسبد و ایجاد پلاک می کند که سبب فساد دندان ها می شود.
از طرف دیگر با خوردن شکر میزان تری گلسرید خون و در نهایت کلسترول خون افزایش می یابد، زیرا تری گلسرید نقش کلیدی دارد و در بیماری قلب بیش از کلسترول اهمیت دارد.