چای ماچا و خواص درمانی آن
با چای ماچا و خواص درمانی و بی نظیر آن آشنا شوید
چای ماچا (Matcha)، نوعی چای سبز است. این چای که با نام های چای سبز ژاپنی و چای ریز گرد نیز شناخته می شود، از چای سبز سودمندتر می باشد. اگر چه این چای را به کشور ژاپن نسبت داده اند، اما خاستگاه آن کشور چین بوده و بذر آن توسط یک راهب بودایی به کشور ژاپن برده شده است. این چای قدمت بسیار بالایی دارد و در کشور چین به عنوان یک نوشیدنی انرژی زا استفاده می شده است. ماچا به دلیل داشتن خواص درمانی فراوان طرفداران بسیاری دارد. مزیت های چای ماچا عبارتند از: کاهش وزن، تقویت قلب، افزایش کارایی مغز، کاهش استرس، حفظ سلامت پوست و غیره است. در ادامه با چای ماچا و خواص درمانی آن آشنا شوید.
چای ماچا و خواص درمانی آن
چای ماچا چیست؟
چای ماچا همانند چای سبز و چای سیاه از برگ های سبز گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis) تهیه می شود. تفاوت این چای ها در فرآیند آماده سازی آن ها می باشد. برای تهیه پودر چای ماچا، برگ های تازه گیاه را در سایه پرورش می دهند. به همین علت رنگ آن روشن تر و مواد مغذی بیشتری ماندد کلروفیل و کافئین دارد. برگ ها را پس از چیدن خشک کرده و آسیاب می کنند. پودر این گیاه را با آب گرم مخلوط کرده و استفاده می کنند. گیاه ماچا ارزش غذایی بالایی دارد. این چای سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی مانند: کاتچین، کلروفیل، فیبر، روی، کروم، منیزیم، سلنیوم، ویتامین کا، ویتامین آ، ویتامین های گروه ب و ویتامین ث است.
چای ماچا و خواص درمانی آن
محققان بر این باورند که، آنتی اکسیدان بیشتری در چای ماچا نسبت به دیگر نوشیدنی ها، وجود دارد. همچنین، معتقدند که چای ماچا باید به طور منظم مصرف شود تا اثر بخشی بالایی داشته باشد. خیلی از افراد چای سبز ماچا را بهترین چایگزین برای قهوه و دیگر نوشیدنی ها می دانند. بر اساس تحقیقات دانشگاهی، با مصرف منظم چای ماچا می توانید سطح کلسترول در بدن را کنترل کنید. همچنین، به کاهش فشار خون، افزایش خلق و خو و عملکرد شناختی، افزایش انرژی و کنترل قند خون کمک می کند.