پشت گوش اندازی چیست ؟
معنای پشت گوش اندازی چیست ؟
گزارشات مختلفی در مورد مقدار وقتی که به هدر می دهیم ثبت شده است و رقم هشدار دهنده ای را نشان می دهند. به استناد این گزارشات ما انسان ها به طور متوسط در هفته یک ساعت و 30 دقیقه اسیر ترافیک هستیم. 36 دقیقه در انتظار وسایل نقلیه عمومی به سر می بریم. یک ساعت و 24 دقیقه صرف تشریفات اداری می کنیم. روی هم رفته هر هفته هفت ساعت و نیم از وقت خود را به شکل های بالا به هدر می دهیم که حدودا برابر است با دو سال و نیم از یک عمر متوسط، در عین حال که ممکن است بعضی از این عوامل چندان هم تحت اختیار ما نباشد.
در سایر زمینه ها کنترل بیشتری بر نحوه صرف وقت خود داریم اما آیا این وقت را عاقلانه صرف می کنیم؟ آیا تکالیفی را که انجامشان به نفع ماست در همان زمانی که به نفع ماست انجام می دهیم؟ پاسخ این است که بعضی از ما چنین می کنیم و بعضی دیگر نه، بیشتر ما کارها را پشت گوش می اندازیم.
معنای پشت گوش اندازی چیست؟
معنای آن کار امروز را به فردا انداختن است. پشت گوش اندازی از سه وجه اصلی تشکیل می شود، وظیفه ای که انجام آن به نفع ماست. یک چارچوب زمانی که اقدام کردن در محدوده آن برایمان اهمیت دارد. به تعویق انداختن این اقدام تا وقتی دیگر، علاوه بر این تا وقتی که آن اقدام صورت گیرد، پشت گوش اندازی شامل یک یا چند تعویق دیگر نیز می شود یا تا آخرین لحظه، یا بعد از مهلت مقرر، یا اینکه اقدام اصلا صورت نمی گیرد.
همه ما در زندگی خود بعضی وقت ها پشت گوش اندازی می کنیم. برای مثال چند نفر از ما تا به حال پرداخت صورت حسابی را تا دقیقه آخر به تعویق انداخته ایم؟ حال آن که پرداخت به موقع آن به نفعمان بوده است؟ اگر مشکل پشت گوش انداختن دارید این مطلب را از دست ندهید.
زمینه های اصلی پشت گوش اندازی را بشناسیم.
ما انسان ها در زمینه هایی که در ادامه ذکر می شود، اغلب پشت گوش اندازی می کنیم:
- مراقبت و نگهداری از خود
- رشد و پرورش نفس
- محترم شمردن تعهداتمان به دیگران
هر چند که امکان تداخل این زمینه ها با یکدیگر وجود دارد و معمولا چنین می شود.
مراقبت و نگهداری از خود
وقتی در زمینه مراقبت از خود پشت گوش اندازی می کنیم از دست زدن به اقدامی طفره می ریم که در این زمینه هایی مثل سلامتی، نظافت فردی، امور مالی، اداره امور شخصی، شرایط عمومی زندگی مانند نظافت، سازمان دهی و تعمیر و نگهداری محل زندگی و کار از ما محافظت می کند.
رشد و پرورش نفس
وقتی در زمینه نفس پروری پشت گوش اندازی می کنیم از دست زدن به اقدامی طفره می رویم که زندگی ما را در زمینه های گوناگون بهبود می بخشد مانند پرورش علایق شخصی، افزایش فرصت های پیشرفت در رشته شغلی که برگزیده ایم، کسب مدارج تحصیلی بالاتر و توسعه دانش خود در زمینه های تخصصی یا عمومی جز این موارد می باشد.
محترم شمردن تعهداتمان به دیگران
گاهی اوقات تعهداتی را نسبت به دیگران قبول می کنیم که در آن زمان به خصوص کاملا آمادگی انجام آن تعهدات را داریم اما بعدها از قبول آن تعهدات پشیمان می شویم یا به نظرمان دشوار می آیند. در این گونه مواقع به جای تن در دادن به کاری که به عهده گرفته ایم با این امید که آن فرد قولی را که به او داده ایم فراموش کرده باشد از انجام آن طفره می رویم.
همچنین بخوانید: یک خانم در اداره و محیط کار
پشت گوش اندازی مزمن وقتی که کار خراب می شود !
دو نوع پشت گوش اندازی مزمن داریم، اختصاصی و عمومی، اگر دچار پشت گوش اندازی مزمن اختصاصی هستید. احتمالا مشکل دیرینه ای برای انجام به موقع کارها در یک زمینه از زندگی خود دارید اما در سایر زمینه ها با مشکل پشت گوش اندازی مواجه نیستید.
مبتلایان به پشت گوش اندازی مزمن عمومی افرادی هستند که در چندین زمینه مهم از زندگی خود گرایش به پشت گوش اندازی دارند و سال هاست که این کار را می کنند و به طور دائم از این رفتار خود متضرر می شوند، نیازی به گفتن نیست که غلبه بر پشت گوش اندازی مزمن کار دشواری است به خصوص اگر مشکل شما پشت گوش اندازی مزمن عمومی باشد زیرا اکنون این رفتار شما به شیوه ای برای زندگی تبدیل شده است.
کمک در چند قدمی است!
اگر بخواهید می توانید به خودتان کمک کنید تا بر هر دو نوع مشکل پشت گوش اندازی غلبه کنید و به یاد داشته باشید این کار اصلا آسان نیست. بی تردید پشت گوش اندازی مزمن یک عادت بد است و ترک عادت نیاز به زمان دارد، از این واقعیت ناخوشایند گریزی نیست اما در صورتی که عادت بد خود را بپذیرید دست کم فرصت دارید که این عادت بد را ترک کنید.
تنها چیزهایی که نیاز دارید این مهارت ها هستند، آگاهی، هدفمندی، تعهد و ایستادگی که در ادامه به بررسی تک تک موارد پرداخته می شود.
- آگاهی، به اینکه واقعا پشت گوش اندازی می کنید.
- هدفمندی، به این که بخواهید وظیفه ای را که هم اکنون از انجامش خودداری می کنید انجام دهید.
- تعهد، به اینکه رنج های کوتاه مدت زمان حال را به خاطر گنج های دراز مدت آینده تحمل کنید.
- ایستادگی، میل به تکرار روش هایی که در مقالات دیگر برایتان ذکر می کنم.
نتیجه ای که نیاز هست برای تغییر این عادت بد بگیریم این است که مهارت هایی همچون آگاهی، تعیین هدف، تعهد به در پیش گرفتن یک روش و تکمیل یک فرآیند و ایستادگی دارید. این ایستادگی در اینجا ایستادگی در مقابل به تعویق انداختن کارها است. این مهارت ها را به گونه ای به کار بگیرید که به شما کمک کنند نه اینکه مانند وضعیت فعلی مانع و سد راهتان باشند و از تشویق کردن خودتان کوتاهی نکنید. حتما مقالات بعدی پشت گوش اندازی را مطالعه کنید تا بر این مشکل فائق آیید.
از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.
صمغ کهربا را با خواص تنظیم عملکرد تیروئید، درمان شوره سر و جلوگیری از ریزش مو، درمان سرماخوردگی و سرفه، رفع درد معده، درمان سردرد، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.