نکات جالب و کارآمد خانه داری برای نگهداری مواد غذایی
با نکات جالب و کارآمد خانه داری آشنا شویم
نگه داری شیر پاستوریزه :
شیر را در اولین فرصت به داخل یخچال یا درجه چهار سانتی گراد انتقال دهید. هر چند انجماد بر روی بافت شیر تاثیر نامناسب می گذارد؛ ولی می توان شیر منجمد را تا حدود سه هفته نگهداری کرد و هنگام مصرف شیر، آب کردن شیر منجمد باید در داخل یخچال صورت بگیرد.
نگه داری از عسل :
از نگه داری عسل در ظرف های فلزی خودداری کنید؛ زیرا عسل ماده ای اسیدی است و پس از مدتی فلز را در خود حل می کند. از طرفی دیگر ذرات حل شده فلز در عسل برای بدن مضر است. از این رو، ظرف شیشه ای، لعابی یا سفالی برای این منظور مناسب است. عسل آب موجود در اتاق را به خود جذب می کند، لذا در صورت نگه داری آن درون شیشه ها یا ظروف بدون در، عسل رقیق و آبکی می شود.
از بین بردن شکرک عسل یا مربا :
عسل یا مربا را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت غیر مستقیم شصت و پنج درجه سانتی گراد (درون ظرف آب) قرار دهید. در این دما تمام ذرات جامد موجود در آن ها به مایع تبدیل می شود.
نکات جالب و کارآمد خانه داری