نکاتی مفید درباره سیب و خواص آن
نکاتی مفید درباره سیب و خواص آن
درخت سیب (با نام علمی M. pumila) گیاهی است از تیره گل سرخ (Rosaceae) که در اکثر نقاط معتدل و سرد زمین می روید. این درخت دارای نژادهای مختلف است که یک نوع آن، زینتی است و میوه اش تقریبا سمی بوده و خوراکی نیست، اما نوع خوراکی آن دارای نژاد ترش، نژاد شیرین و نژادی میخوش می باشد.
به طور کلی، سیب یکی از متنوع ترین میوه ها و گیاهان بوده که بیش از 700 نوع اصلاح نژادی شده و به صورت طبیعی در دسترس می باشد. معروفترین آن ها سیب گلاب، سیب سرخ، سیب سبز، و سیب وحشی می باشد. حال در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید تا از نکاتی مفید درباره سیب و خواص آن مطلع شوید.
قسمت مورد استفاده درخت سیب
مهمترین و متداول ترین بخشی که از این گیاه قابل استفاده می باشد، میوه آن است. تمام بخش های میوه سیب به غیر از دانه های آن قابلیت خوراکی دارند. علاوه بر این، هسته، برگ، پوست تنه و ریشه درخت سیب نیز مصرف دارویی و درمانی دارد.
ترکیبات شیمیایی موثر در سیب
از ترکیبات شیمیایی موثر در سیب می توان به فیبرهای غذایی محلول و غیر محلول در آب (از جمله پکتین ها)، تانن ها، فلاونوئیدها، پلی فنول ها (خصوصا اسید سوکسینیک و اسید سیتریک بیشتر در سیب نرسیده) و مواد معطر (از جمله بوتریک اسید، بنزول) اشاره کرد.
نکاتی مفید درباره سیب