سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

نکاتی مفید درباره سیب و خواص آن

4752 بازدید
13 مهر 96
عطارک
,
بروزرسانی شده در تاریخ 18 تیر 1403

نکاتی مفید درباره سیب و خواص آن

درخت سیب (با نام علمی M. pumila) گیاهی است از تیره گل سرخ (Rosaceae) که در اکثر نقاط معتدل و سرد زمین می روید. این درخت دارای نژادهای مختلف است که یک نوع آن، زینتی است و میوه اش تقریبا سمی بوده و خوراکی نیست، اما نوع خوراکی آن دارای نژاد ترش، نژاد شیرین و نژادی میخوش می باشد.

به طور کلی، سیب یکی از متنوع ترین میوه ها و گیاهان بوده که بیش از 700 نوع اصلاح نژادی شده و به صورت طبیعی در دسترس می باشد. معروفترین آن ها سیب گلاب، سیب سرخ، سیب سبز، و سیب وحشی می باشد. حال در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید تا از نکاتی مفید درباره سیب و خواص آن مطلع شوید.

قسمت مورد استفاده درخت سیب

مهمترین و متداول ترین بخشی که از این گیاه قابل استفاده می باشد، میوه آن است. تمام بخش های میوه سیب به غیر از دانه های آن قابلیت خوراکی دارند. علاوه بر این، هسته، برگ، پوست تنه و ریشه درخت سیب نیز مصرف دارویی و درمانی دارد.

ترکیبات شیمیایی موثر در سیب

از ترکیبات شیمیایی موثر در سیب می توان به فیبرهای غذایی محلول و غیر محلول در آب (از جمله پکتین ها)، تانن ها، فلاونوئیدها، پلی فنول ها (خصوصا اسید سوکسینیک و اسید سیتریک بیشتر در سیب نرسیده) و مواد معطر (از جمله بوتریک اسید، بنزول) اشاره کرد.

 

نکاتی مفید درباره سیب

نکاتی مفید درباره سیب

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax