نوشیدنی کامبوچا و خواص درمانی آن برای بدن
با نوشیدنی کامبوچا و خواص درمانی آن برای بدن آشنا شوید
کامبوچا (Kombucha) که با نام های کامبوجا یا کُمبوچا شناخته می شود، یکی از نوشیدنی های سنتی کشور چین می باشد. این چای از موادی همچون قارچ ها و مخمرها، چای سبز و چای سیاه، باکتری های آنتی بیوتیک و قند یا شکر تهیه می شود، که خواص فوق العاده برای سلامتی بدن از جمله: ضدسرطان، مقوی دستگاه گوارش و بهبود دهنده دستگاه هاضمه، تقویت کننده سیستم اعصاب را دارد. در ادامه با نوشیدنی کامبوچا و خواص درمانی آن برای بدن آشنا شوید.

نوشیدنی کامبوچا و خواص درمانی آن برای بدن
نوشیدنی کامبوجا و خواص درمانی آن برای بدن
1- سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
کامبوچا سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن، مقابله با بیماری هایی همانند سرماخوردگی و آنفولانزا، افزایش مقاومت بدن، جوانی و شادابی پوست موثر هستند. همچنین، به دلیل دارا بودن باکتری های پروبیوتیک از ایجاد آلرژی و بیماری های جلوگیری کرده و به تقویت سیستم ایمنی بدن منجر می شود.