سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

میوه را در صبحانه خود بگنجانید و قلب خود را در برابر امراض بیمه کنید

2470 بازدید
18 شهریور 97
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 24 آذر 1400

میوه را در صبحانه خود بگنجانید و قلب خود را در برابر امراض بیمه کنید!

برای این که غذا به گونه ای صحیح تجزیه و قابل هضم شود می بایستی از نظر فیزیکی به تکه های کوچکتر و از نظر شیمیایی به ترکیب های ساده تر تبدیل شود. حاصل این سلسله عملیات تولید انرژی، ترمیم سلول ها و ترکیب شیمیایی دنوزین تری فسفات است که با ذخیره شدن در سلول های عضلانی تغییر شکل داده و مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین برای حفظ تندرستی باید مراقب باشید تا کوچکترین خللی در واکنش های فیزیکی و شیمیایی دستگاه گوارش شما پدید نیاید. به طور کلی جذب و ترکیب مواد غذایی مستلزم رعایت نکته و مهارت مهم و حیاتی زیر است.

ارتباط صبحانه و میوه

هضم و جذب میوه و آب میوه در دستگاه گوارش به حداقل انرژی ممکن نیاز دارد و همچنین کمترین فضولات را بر جا می گذارد. در نتیجه آن مقدار انرژی که در گذشته صرف هضم و جذب صبحانه می شد در اختیارتان قرار خواهد گرفت تا صرف کار و امور زندگیتان شود. به علاوه شکر موجود در میوه و آب میوه بلافاصله پس از مصرف جذب شده و به انرژی تبدیل می شود. میوه بهترین دوست شماست و تاثیرات شگفت انگیزی بر قلب شما دارد. به عکس عدم هضم کامل مواد غذایی در لوله گوارش موجب باقی ماندن غذا و تخمیر و پوسیدگی آن ها شده و با نامتعادل کردن سیستم داخلی بدن زمینه مساعدی را برای بروز انواع بیماری ها فراهم می کند.

نوشیدن یک لیوان آب میوه تازه قبل از ورزش صبحگاهی موجب می شود که شکر موجود در میوه در حین ورزش بسوزد و به انرژی تبدیل شود. میوه ضمن اینکه ساده ترین منبع تولید انرژی است کمترین میزان انرژی را برای سوخت و ساز طلب می کند. برخی افراد بر این باورند که صبحانه سنگین و مفصل تامین کننده انرژی فراوانی است غافل از این که خوردن یک صبحانه متنوع و پر حجم بار سنگینی برای سوخت و ساز بدن است و بنیه دفاعی آن را مختل می کند. تغذیه نادرست در طی سالیان دراز موجب انباشته شدن مواد زائد و مضر در بافت های مختلف بدن می شود و سلول ها را کم و بیش فرسوده می کند.

میوه را در صبحانه خود بگنجانید

میوه را در صبحانه خود بگنجانید

آیا می دانید که چرا هضم میوه محتاج انرژی زیادی نیست ؟

برای این که میوه به سرعت از لوله گوارش می گذرد و به سرعت در روده باریک هضم و جذب می شود. چرا که بخش عمده آن را آب تشکیل می دهد. در عین حال اگر میوه به همراه پروتئین ها و کربوهیدرات ها صرف شود درون معده گیر می کند، تخمیر می شود و می پوسد و حاصل آن تولید مواد سمی و خطرناک است.

بد خوردن

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax