سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

معرفی انواع نمک و سالم ترین نوع نمک برای مصرف

825 بازدید
06 دی 03
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 6 دی 1403

معرفی انواع نمک و سالم ترین نوع نمک برای مصرف

نمک جزو اصلی ترین و محبوب ترین چاشنی های دنیا می باشد. در دنیای آشپزی، نمک مفیدترین و کاربردترین محصول در آشپزخانه ها در جهان است. بدون وجود نمک غذاها طعم لذت بخشی نخواهد داشت. نمک خوراکی که دارای نام شیمیایی سدیم کلرید است یکی از انواع مواد معدنی می باشد که بدن برای انجام اعمال و متابولیسم های خود به آن احتیاج دارد. البته مصرف بیش از حد نمک هم مضر می باشد. نمک دارای مدل های گوناگونی می باشد. مدل های مختلف نمک تفاوت دارند باهم که علاوه بر اینکه طعم و مزه ی متفاوتی دارند در میزان سدیم و کلر نیز با هم تفاوت دارند.

نمک دریا

این نوع نمک از تبخیر شدن آب دریا بدست میاد. قیمت آن از بقیه نمک ها مقداری بالا است. نمک دریایی ملایم تر از نمک معمولی است و دانه های آن نیز درشت تر می باشد. این نوع نمک از ترکیب کلرید و سدیم تشکیل می شود. نمک دریایی شامل آهن پتاسیم و روی است همانطور که می دانید از آن در آشپزی و بیماری ها و ساخت لوازم آرایشی استفاده می شود. نمک دریایی خاصیت دارویی هم نیز دارد. نمک دریایی فوایدی زیاد دارد از جمله می توان به بهبودی کم خوابی و سلامت دهان و دندان و دیابت اشاره کرد. البته می توان گفت که برای دستگاه گوارش و کلیه خطرناک است به علت سرب و آرسنیک و ناخالصی هایی که در آن موجود می باشد.

انواع نمک دریا

نمک دودی: نمک دریا با استفاده از انواع مختلف چوب مانند بلوط و گردو به مدت دو هفته روی آتش آهسته دودی می شود و به گوشت و سبزیجات طعمی دودی و چوبی می دهد. طعم این گونه نمک بدون اینکه در انواع غذا ها غالب شود، باعث خوشمزه تر شدن غذا به خصوص انواع کباب ها و گوشت ها می شود. نمک دودی که به آن نمک دریایی دودی مالدون نیز گفته می شود، رنگ کارامل دارد و از جمله نمک های تصفیه شده و ارزان قیمت است.

یکی از مرغوب ترین نمک ها که می تواند در آشپزی مورد استفاده قرار بگیرد نمک مالدون است، این نوع نمک دانه های درشتی دارد که هنگام پخت در غذا حل می شود. از جمله ویژگی های بارز نمک مالدون طعم خوب آن است و بدون هیچ گونه پردازش و مواد افزودنی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

نمک هاوایی: از این نمک برای دادن طعمی قوی و متمایز به غذاهای دریایی و گوشت استفاده می شود و در جزایر هاوایی برای برکت دادن به خانه ها و ابزارها استفاده می شود.

نمک سلتیک (نمک فرانسه): نوعی نمک دریایی رایج در فرانسه، به رنگ خاکستری و حاوی آب بسیار کمی است که آن را به یک نمک بسیار هیدراته تبدیل می کند. نمک سلتیک مانند سایر نمک های دریایی دانه های درشت ندارد، بلکه دانه ریز است و می توان از آن مستقیما در آشپزی استفاده کرد. این نوع نمک غنی از املاح و مواد معدنی ضروری بر آب بدن است.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

2
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. ابالفضل
    14 دی 1403

    سلام نمک صورتی معدنی است تمام نمکهای صورتی که دربازاربنام هیمالیا
    عرضه میشه از معادن ایران است نمک آبی هم ازمعدن نمک استخراج میشه نه ازدریا بیشتر به آلمان صادر میشه

  2. ناشناس
    14 دی 1403

    سلام نمک صورتی معدنی است تمام نمکهای صورتی که دربازاربنام هیمالیا
    عرضه میشه از معادن ایران است نمک آبی هم ازمعدن نمک استخراج میشه نه ازدریا بیشتر به آلمان صادر میشه

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax