معجزات قارچ کومبوجا (کامبوجیا)
با معجزات قارچ کومبوجا (کامبوجیا) آشنا شویم
در این مطلب اطلاعاتی در مورد چای کومبوجا و خواص درمانی آن برای شما عزیزان گردآوری شده است.
کومبوجا نوعی چای تخمیری است که بیشتر آن را برای خواص درمانیاش می نوشند. در حال حاضر اطلاعات علمی کمی در مورد خواص و سالم بودن آن در دست است. کومبوجا به صورت تجارتی در بازار وجود دارد و می توان آن را از قارچ و باکتری های مربوط در منزل نیز کشت داد و تهیه نمود. کومبوجا اصولا حاصل همزیستی (استوباکتر) باکتری اسید استیک و یک یا تعداد بیشتری از قارچ هاست.

معجزات قارچ کومبوجا
تاریخچه کومبوجا
آنچه در مورد کومبوجا ثبت شده مربوط به اواخر قرن نوزدهم در روسیه است. این محصول که در آنجا به نام کاجینی گریپ معروف است به معنی چای قارچ است. در چین به این محصول چای قرمز گفته می شود، در ژاپن نیز محصول مشابهی وجود دارد که اصطلاحا به آن چای قرمز می گویند. البته در ژاپن محصول دیگری وجود دارد که از جلبک های دریایی تهیه می شود و به آن کومبوجا یا چای کلپ به معنی چای جلبک می گویند. بعضی نویسندگان معتقدند که کومبوجا در اصل مربوط به ژاپن یا چین است و گروهی عقیده دارند این لغت از نام دکتری کره ای در سال 415 پس از میلاد گرفته شده است.
ترکیبات مهم کومبوجا :
محصول تخمیرشده کومبوجا حاوی مجموعه ای از قارچ ها، باکتری ها، اسیدهای آلی، آنزیم های فعال، اسیدهای آمینه و پلی فنل ها تولیدشده به وسیله میکرو ارگانیزم هاست. محصولاتی که در منازل تولید می شود، معلوم نیست دقیقا حاوی چه موادی است چون باید نمونه آنها به آزمایشگاه فرستاده شود.
از دیگر موادی که از کومبوجا جدا شده است می توان اسید گلوکورونیک که به طور عادی در بدن سنتز می شود، الکل اتیلیک به میزان تا 0/5 درصد، اسیدهیالورونیک، کوندرویتین سولفات، هپارین و اسیدهای استیک، بوتیریک، گلوکورونیک، لاکتیک، مالیک، اگزالیک و اوزنیک را نام برد. با توجه به درصد بسیار کم الکل ایتلیک موجود در کومبوجا این محصول جز نوشیدنی های بدون الکل محسوب می شود.