سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

محلول شوگرینگ چیست و چگونه می توان آن را استفاده کرد؟

3133 بازدید
26 اردیبهشت 97
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 27 آذر 1400

شوگرینگ چیست !؟

روش کندن موها با استفاده از شوگرینگ ابتدا در مصر ابداع شد. در این روش با استفاده از شکر، چسبی ساخته می شود که بر روی پوست مالیده می شود. با کندن این چسبی موها نیز همراه با آن کنده می شوند.

نحوه تهیه شوگرینگ چگونه است !؟

مواد لازم برای ساختن شوگرینگ عبارتند از:

  • دو فنجان شکر
  • یک فنجان آب لیمو ترش
  • یک چهارم فنجان آب

طرز تهیه : شکر را در یک قابلمه بریزید، آب لیمو ترش و آب را به آن اضافه نمایید. قابلمه را بر روی شعله کم اجاق گذاشته و به طور پیوسته آن را به هم بزنید تا هنگامی که رنگ شکر به صورت قهوه ای تیره درآید. سپس این محلول را در ظروف پلاستیکی بریزید و اجازه دهید که سرد شود. سرد شدن محلول باید تا هنگامی صورت گیرد که درجه حرارت آن تقریبا مشابه درجه حرارت اتاق و یک کمی گرمتر از آن باشد. اکنون می توانید از این محلول چسبناک استفاده نمایید.

در هنگام استفاده از محلول شوگرینگ ابتدا کمی از آن را امتحان نمایید تا درجه حرارت آن زیاد بالا نباشد، اگر درجه حرارت این محلول بالا باشد به سادگی می تواند باعث سوختگی شود. اگر محلول شوگرینگ خیلی سرد شود و قوام مناسب خود را از دست دهد باید آن را در یک اجاق مایکروویو به مدت 10 تا 20 ثانیه قرار داد تا دوباره گرم شود.

محلول شوگرینگ چیست ؟

محلول شوگرینگ چیست ؟

آیا با مواد دیگری هم می توان محلول شوگرینگ را درست کرد !؟

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

2
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. ◇◇◇◇
    2 اردیبهشت 1401

    سلام من امتحان کردم ولی خیلی زود خشک میشه و به ظرف میچسبه بعد از ظروف پلاستیکی هم استفاده کردیم تا ریختیم تو ظرف پلاستیکی تا سرد شه اما صفت شد و به ظرف چسبید نتونستم ازش بهره ببرم دلیلش چیه؟؟

    • عطارک
      4 اردیبهشت 1401

      درود بر شما

      لطفا به نکات زیر توجه کنید:

      *در ابتدا نسبت های مواد اولیه را چک کنید؛ شاید میزان بیشتری شکر اضافه کرده باشید.
      *ممکن است بیش از حد به مواد حرارت داده باشید. تا هنگامی که رنگ شکر به رنگ قهوه ای تیره درآید، روی حرارت بماند.
      *سرد شدن محلول باید تا هنگامی صورت گیرد که درجه حرارت آن تقریبا مشابه درجه حرارت اتاق و یک کمی گرمتر از آن باشد.
      *اگر محلول شوگرینگ خیلی سرد شود و قوام مناسب خود را از دست دهد باید آن را در یک اجاق مایکروویو به مدت 10 تا 20 ثانیه قرار داد تا دوباره گرم شود.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax