ماسک صورت با چای سبز تاتا
دستورالعمل تهیه ماسک صورت چای سبز تاتا
دلایل بسیار زیادی وجود دارند که غذا را به صورت خود بمالید. خوراکی هایی همانند ماست می تواند باکترهای مفید پوستی را تقویت کند، در حالی که بیشتر میوه ها و سبزیجات نیز دارای ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان می باشند.
ماسک های صورت برای قرن هاست که مورد استفاده قرار می گیرند و روشی برای محافظت از پوست در طولانی مدت، پیش از این که خطوط مراقبت های پوستی گران قیمت راه بیافتند، بوده اند. همانگونه که ما بیشتر در مورد میکروبیوم پوستی، و توانایی پوست در جذب مواد مغذی کشف می کنیم، این روش های قدیمی پوستی جذابیت بیشتر و جدیدتری به خود می گیرند.
زیبایی ماسک های خانگی این است که شما می توانید بسته به پوستتان و نوعش، آن ها را درست کنید. این ماسک خاص یکی از موارد مورد علاقه من برای نوع پوستم می باشد و کمی چرب است و دارای گریز هورمونی گاه به گاه می باشد.
ماسک صورت چای سبز تاتا
تاتا یک نوع خاص از چای سبز است که با سایه زنی برگ های گیاه چای سبز در انتهای رشدش تولید می شود تا محتوای کلروفیل آن افزایش یابد و یک چای معتدل و روشن سبز ایجاد شود.
سپس این برگ ها خشک می شوند و به پودر تبدیل می شوند. برخلاف بیشتر انواع چای ها و داروهای جوشانده، برگ ها صاف نمی شوند، بلکه محتاطانه با یک همزن خاص، به هنگام دم کردن تاتا برای نوشیدن، ترکیب می شوند. نتیجه نیز یک ترکیب غنی از آنتی اکسیدان و انرژی زا است که بسیار خوشمزه است. تاتا بسیار عالی است و می تواند به انواع دستورالعمل ها برای رنگ یا طعم اضافه شود (همانند ماشمالوهای تاتای خانگی)
ماسک صورت با چای سبز تاتا
تاتا یک عنصر بسیار خوب برای پوست نیز هست. مشخصه های مشابه و مزیت های آن در نوشیدن برای پوست نیز مفیدند، به خصوص اپیگالوکتشین گالات (EGCG)، که برای کاهش تورم و توناژ تیره پوست مناسب است. آنتی اکسیدان ها نیز برای کاهش اکنه و افزایش قابلیت ارتجاعی پوست مناسبند.