فواید و مضرات استفاده از گوشت شتر
چند نکته درباره فواید و مضرات گوشت شتر !
فواید و مضرات استفاده از گوشت شتر : گوشت و مشتقات آن مواد غذایی مرغوبی به شمار می روند که خوردن آن ها می تواند باعث بروز عادت غذایی مختلفی برای مصرف کنندگان شود که برخی از این عادت های غذایی می توانند مشکلات اقتصادی و بهداشتی برای مصرف کنندگان در پی داشته باشند، از جمله این عادت ها می توان به خوردن گوشت به صورت خام یا تخمیر شده اشاره کرد.
برخی از مطالعات نشان می دهد که روش های مصرف گوشت و یا بازاریابی آن در مواردی باعث انتشار گسترده بیماری هایی در کشورهای عربی و یا بازاریابی آن در مواردی باعث انتشار گسترده بیماری هایی در کشورهای عربی می شود چرا که در این جوامع عربی میهمانی ها و سفره های بزرگ ترتیب داده می شود که در آن میهمانان زیادی شرکت کرده و تمامی افراد بر سر این سفره ها می نشینند و چنانچه در این میهمانی ها گوشت آلوده ای مصرف شود این افراد به بیماری مبتلا خواهند شد. از این رو مقامات بهداشتی محلی، منطقه ای و بین المللی اهمیت زیادی برای بهداشت گوشت و مشتقات آن و روش های تولید و مصرف آن قائل هستند.
تغییر عادت های غذایی مردم
مشکلی که همچنان باقی و پا برجاست تغییر عادت های غذایی مردم در رابطه با مصرف گوشت و فرآورده های گوشتی است که حل آن آسان به نظر نمی رسد. آدمی از دوران کودکی به خوردن انواع معینی از غذاها عادت می کند و به همین دلیل از خوردن سایر غذاهایی که به آن عادت ندارند و یا غذاهایی که به دلیل برخی از اعتقادات دینی، اجتماعی و عرفی تحریم شده است، خودداری می کند. به عنوان مثال بسیاری از شهرنشینان به علت عادت نکردن به مصرف گوشت شتر از خوردن آن خودداری می کنند و برخی از آن ها بر این باورند که گوشت شتر دیر پز بوده و بوی ناخوشایندی دارد و همچنین باعث طولانی شدن دوران حاملگی در زنان باردار می شود.
خواص گوشت شتر
گوشت شتر منبع خوبی برای بسیاری از مواد غذایی مهم و مورد نیاز بدن است، این گوشت حاوی موادی با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتامین های مفید و مورد نیاز بدن است که شامل ویتامین ب کمپلکس و برخی عناصر معدنی مهم نظیر آهن، فسفر و کلسیم می شود. همچنین گوشت شتر قدرت مخصوصی در نگهداری هر چه بیشتر آب دارد که این خاصیت اهمیت زیادی در تعیین برخی خواص طبیعی گوشت دارد. گوشت شتر از جهت ترکیب شیمیایی با سایر گوشت های دام اهلی تفاوت دارد.
گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو میزان کمتری چربی، پروتئین و خاکستر دارد. پروتئین های گوشت شتر فاقد اسیدهای آمینه ضروری نظیر تریپتوفان و همچین اسید آمینه های نیمه ضروری است. گوشت شتر همچنین در مقایسه با گوشت سایر دام های اهلی دارای سدیم بیشتر و پتاسیم کمتری است که این امر با متابولیسم آب در بدن دام ارتباط مستقیمی دارد. باید افزود که نسبت کلسیم فقط در عضلات ران زیاد است اما نسبت آهن و روی در گوشت شتر کمتر از میزان آن در گوشت دام های اهلی دیگر است. ترکیب شیمیایی گوشت شتر اختلاف زیادی با ترکیب شیمیایی گوشت دام های اهلی دیگر به ویژه گاو ندارد. دیده شده که گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو از رطوبت بالاتری برخوردار بوده و پروتئین و چربی کمتری دارد.
سلام، لطفاً بفرمایید مصرف زیاد گوشت شتر هم موجب نقرس میشود یا خیر.ممنون از پاسخگویی شما.
درود بر شما
تمام گوشت های قرمز چربی، اسید اوریک و کلسترول زیادی دارند و گوشت شتر هم گوشت قرمز است، کسانی که مشکل نقرس دارند، نباید از خوراک این گوشت زیاد استفاده کنند.
متخصصان بر این باورند کـه عدم تعادل در مصرف گوشت شتر، موجب بروز نقرس می شود.
شاد و پیروز باشید.
وقت بخیر
استفاده کردم
سپاسگزارم
عرض ادب و احترام
از ثبت نظر محترم شما سپاسگزاریم.
موفق و پیروز باشید!
????????
با سلام من تاکنون استفاده نداشتم تجربه ندارم به نظر شما برا فشار خون مضره و راسته میگن گوشتش شیرینه و قیمت اون با سایر گوشتها چطوره کسی استفاده کرده میتونم از کیفیت و طعم گوشت برامون بگه و چه مضراتی داره
عالی بود
سلام کسی که چربی خون داره میتونه از گوشت شتر استفاده
اصلا خوشم نمیاد از گوشت
طبیعت گوشت شتر خیلی گرمه و من اصلا نمیتونم از این گوشت استفاده کنم
سلام شنیدم میگن گوشت شتر رو نباید به تنهایی پخت حتما باید بایه گوشت دیگه مثلاً گوشت گوسفند یا گوساله چرخ شود میخواستم ببینم این حرف درسته یانه ؟؟
ما توی منطقه ای هستیم که ساکنین از گوشت شتر خیلی استفاده میکنن و همه اعتقاد دارن که خیلی خواص داره