سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

فواید و مضرات استفاده از گوشت شتر

23344 بازدید
27 اردیبهشت 97
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 27 آذر 1400

چند نکته درباره فواید و مضرات گوشت شتر !

فواید و مضرات استفاده از گوشت شتر : گوشت و مشتقات آن مواد غذایی مرغوبی به شمار می روند که خوردن آن ها می تواند باعث بروز عادت غذایی مختلفی برای مصرف کنندگان شود که برخی از این عادت های غذایی می توانند مشکلات اقتصادی و بهداشتی برای مصرف کنندگان در پی داشته باشند، از جمله این عادت ها می توان به خوردن گوشت به صورت خام یا تخمیر شده اشاره کرد.

برخی از مطالعات نشان می دهد که روش های مصرف گوشت و یا بازاریابی آن در مواردی باعث انتشار گسترده بیماری هایی در کشورهای عربی و یا بازاریابی آن در مواردی باعث انتشار گسترده بیماری هایی در کشورهای عربی می شود چرا که در این جوامع عربی میهمانی ها و سفره های بزرگ ترتیب داده می شود که در آن میهمانان زیادی شرکت کرده و تمامی افراد بر سر این سفره ها می نشینند و چنانچه در این میهمانی ها گوشت آلوده ای مصرف شود این افراد به بیماری مبتلا خواهند شد. از این رو مقامات بهداشتی محلی، منطقه ای و بین المللی اهمیت زیادی برای بهداشت گوشت و مشتقات آن و روش های تولید و مصرف آن قائل هستند.

تغییر عادت های غذایی مردم

مشکلی که همچنان باقی و پا برجاست تغییر عادت های غذایی مردم در رابطه با مصرف گوشت و فرآورده های گوشتی است که حل آن آسان به نظر نمی رسد. آدمی از دوران کودکی به خوردن انواع معینی از غذاها عادت می کند و به همین دلیل از خوردن سایر غذاهایی که به آن عادت ندارند و یا غذاهایی که به دلیل برخی از اعتقادات دینی، اجتماعی و عرفی تحریم شده است، خودداری می کند. به عنوان مثال بسیاری از شهرنشینان به علت عادت نکردن به مصرف گوشت شتر از خوردن آن خودداری می کنند و برخی از آن ها بر این باورند که گوشت شتر دیر پز بوده و بوی ناخوشایندی دارد و همچنین باعث طولانی شدن دوران حاملگی در زنان باردار می شود.

فواید و مضرات استفاده از گوشت شترخواص گوشت شتر

گوشت شتر منبع خوبی برای بسیاری از مواد غذایی مهم و مورد نیاز بدن است، این گوشت حاوی موادی با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتامین های مفید و مورد نیاز بدن است که شامل ویتامین ب کمپلکس و برخی عناصر معدنی مهم نظیر آهن، فسفر و کلسیم می شود. همچنین گوشت شتر قدرت مخصوصی در نگهداری هر چه بیشتر آب دارد که این خاصیت اهمیت زیادی در تعیین برخی خواص طبیعی گوشت دارد. گوشت شتر از جهت ترکیب شیمیایی با سایر گوشت های دام اهلی تفاوت دارد.

گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو میزان کمتری چربی، پروتئین و خاکستر دارد. پروتئین های گوشت شتر فاقد اسیدهای آمینه ضروری نظیر تریپتوفان و همچین اسید آمینه های نیمه ضروری است. گوشت شتر همچنین در مقایسه با گوشت سایر دام های اهلی دارای سدیم بیشتر و پتاسیم کمتری است که این امر با متابولیسم آب در بدن دام ارتباط مستقیمی دارد. باید افزود که نسبت کلسیم فقط در عضلات ران زیاد است اما نسبت آهن و روی در گوشت شتر کمتر از میزان آن در گوشت دام های اهلی دیگر است. ترکیب شیمیایی گوشت شتر اختلاف زیادی با ترکیب شیمیایی گوشت دام های اهلی دیگر به ویژه گاو ندارد. دیده شده که گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو از رطوبت بالاتری برخوردار بوده و پروتئین و چربی کمتری دارد.

خصوصیات فیزیکی گوشت شتر !

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

12
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. جلال
    17 آبان 1400

    سلام، لطفاً بفرمایید مصرف زیاد گوشت شتر هم موجب نقرس می‌شود یا خیر.ممنون از پاسخ‌گویی شما.

    • عطارک
      23 آبان 1400

      درود بر شما

      تمام گوشت های قرمز چربی، اسید اوریک و کلسترول زیادی دارند و گوشت شتر هم گوشت قرمز است، کسانی که مشکل نقرس دارند، نباید از خوراک این گوشت زیاد استفاده کنند.
      متخصصان بر این باورند کـه عدم تعادل در مصرف گوشت شتر، موجب بروز نقرس می شود.

      شاد و پیروز باشید.

    • رضاتوکل
      27 آبان 1403

      وقت بخیر
      استفاده کردم
      سپاسگزارم

      • عطارک
        28 آبان 1403

        عرض ادب و احترام

        از ثبت نظر محترم شما سپاسگزاریم.

        موفق و پیروز باشید!

  2. میترا
    30 فروردین 1400

    ????????

    • ناشناس
      7 خرداد 1404

      با سلام من تاکنون استفاده نداشتم تجربه ندارم به نظر شما برا فشار خون مضره و راسته میگن گوشتش شیرینه و قیمت اون با سایر گوشت‌ها چطوره کسی استفاده کرده میتونم از کیفیت و طعم گوشت برامون بگه و چه مضراتی داره

  3. parsa
    28 آذر 1399

    عالی بود

    • سلام ایا کسی چربی خون داره میتونه از گوشت شتر استفاده
      12 فروردین 1403

      سلام کسی که چربی خون داره میتونه از گوشت شتر استفاده

  4. نرجس داوری
    26 تیر 1399

    طبیعت گوشت شتر خیلی گرمه و من اصلا نمیتونم از این گوشت استفاده کنم

    • بابایی
      9 مرداد 1402

      سلام شنیدم میگن گوشت شتر رو نباید به تنهایی پخت حتما باید بایه گوشت دیگه مثلاً گوشت گوسفند یا گوساله چرخ شود میخواستم ببینم این حرف درسته یانه ؟؟

  5. شهره
    4 تیر 1399

    ما توی منطقه ای هستیم که ساکنین از گوشت شتر خیلی استفاده میکنن و همه اعتقاد دارن که خیلی خواص داره

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax