فواید دال عدس برای حفظ سلامت بدن
فواید دال عدس و ارزش غذایی آن برای حفظ سلامت بدن
دال عدس یا عدس قرمز یکی از حبوبات شناخته شده در سراسر دنیا است که در اکثر کشورهای مختلف جهان، به ویژه مصر، هند، پاکستان، بنگلادش و ایالات متحده آمریکا تولید می شود. این عدس علاوه بر ارزش غذایی بالا، حاوی بسیاری از ویتامین ها، فیبر، مواد معدنی مختلف و آنزیم هایی است که به حفظ سلامت بدن کمک می کند. این عدس علاوه بر تامین نیازهای روزانه بدن، خواص دارویی و درمانی نیز دارد و بدن را در برابر بسیاری از بیمارها مانند بیماری های قلبی و عروق، کلسترول، فشار خون، دیابت، سرطان و غیره محافظت می کند. حال در این مقاله با فواید دال عدس و ارزش غذایی آن برای حفظ سلامت بدن آشنا شوید.
فواید دال عدس برای حفظ سلامت بدن
فواید دال عدس و ارزش غذایی آن برای حفظ سلامت بدن
دال عدس یکی از مغذی ترین حبوبات شناخته می شود که ارزش غذایی بالایی دارد. اگر چه این عدس در مقایسه با سایر عدس ها دارای ارزش غذایی مشابهی می باشند، اما پزشکان به دلیل میزان ناچیز چربی در این عدس به نسبت سایر عدس ها، عدس قرمز را توصیه می کنند.
تنظیم کلسترول خون
یکی از فواید دال عدس حفظ میزان طبیعی کلسترول در بدن است زیرا دال عدس منبع غنی از فیبر است که از جذب چربی غذاها جلوگیری می کند. همچنین، این عدس حاوی مقادیر ناچیز چربی است که سبب افزایش چربی خون نمی شود.