فواید بادمجان و آموزش طرز تهیه 2 نوع مربای بادمجان خوشمزه
فواید بادمجان و آموزش طرز تهیه 2 نوع مربای بادمجان خوشمزه
فواید بادمجان برای سلامتی بسیار زیاد است و ما باید تا حد ممکن از مزایای بادمجان بهره مند شویم. این میوه که در گروه سبزیجات قرار می گیرد مصارف زیادی در غذاهای ما دارد از بادمجان دلمه ای برای درست کردن دلمه استفاده می شود و بادمجان قلمی بیشتر در خورشت ها و بصورت سرخ کرده در خوراک استفاده می شود. در شمال مردم بیشتر بادمجان را بصورت کبابی مصرف می کنند. ترشی بادمجان نیز بسیار پر طرفدار می باشد. ما در این مقاله میخواهیم طرز تهیه دو نوع مربای بادمجان خوشمزه را آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید؛
فواید بادمجان و آموزش طرز تهیه 2 نوع مربای بادمجان خوشمزه
فواید مربای بادمجان
فواید بادمجان برای آرامش اعصاب
از بادمجان به عنوان آرام بخش اعصاب استفاده می شود. مجله پزشکی نیوانگلند در یکی از گزارش های خود در سال 1993 میلادی اظهار داشت، بادمجان حاوی درصد بالایی از نیکوتین است که به آرامش اعصاب و تنظیم خلق و خو کمک می کند.