سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

غذاهای خطرناکی که مردم می‌خورند

2469 بازدید
12 تیر 97
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 26 آذر 1400

پختن مرگبار غذاها

برای تحقیق در مورد پختن مرگبار غذا و اینکه برای چربی ها و پروتئین های پخته شده چه اتفاقی می افتد مطالعات زیادی کردم. یافته هایم بسیار عجیب و ناراحت کننده بودند. بعد از عمل پختن، علاوه بر نابود شدن چربی های مفید و آنزیم های مورد نیاز، مولکول های چربی باقی مانده به هیچ عنوان مانند حالت اولیه نبودند. این چربی های پخته شده روی بدن ما به شکل غیر قابل تصوری تأثیر می گذاشتند.

چربی های صحیح که به شکل خام خورده شوند، می توانند معجزه کنند.

وقتی که در مورد اثرات چربی ها و پروتئین ها پخته شده مطالعه می کردم، رژیم هایی با پروتئین بالا و چربی کم رایج بود. مطابق گفته های دست اندرکاران این رژیم غذایی که سعی در اثبات نظرات خود داشتند، چربی چیز بدی بود. مگر شما چه تعداد غذا می توانید از مغازه بخرید که روی آنها نوشته باشد بدون چربی یا کم چربی هستند؟ ما فکر می کنیم اگر چربی کم بخوریم یا اصلا نخوریم، دیگر چاق نمی شویم! ولی واقعیت ندارد. فقط با خوردن چربی کم نمی توانید جلوی چاق شدن خود را بگیرید یا باعث بالا نرفتن کلسترول یا نگرفتن رگ های قلبتان شوید. چربی های صحیح که به شکل خام خورده شوند، می توانند معجزه کنند.

سازمان های دولتی که بر روی غذاهای ما برچسب می زنند و ادعای محافظت از مردم را دارند، باید مقداری کار علمی انجام دهند تا اطلاعات درستی در اختیار مردم بگذارند. سوال من این است که از کجا آنها داده های علمی خود را می آورند؟ چون آفرینش قوانین خود را تغییر نمی دهد. چون ما با حقیقت نمی توانیم مخالفت کنیم، یک لحظه به عقب برگردیم.

در سال های اولیه 1900، آمار نشان می داد که یک در هزار نفر از بیماری قلبی رنج می بردند. در سال های 1940 به دلیل وجود غذاهای آماده، لااقل نیمی از مردم دچار یک نوع بیماری قلبی بودند. امروزه، از هر دو نفر یکی بیماری قلبی دارد که از آن فوت می کند. صنعت غذاهای فوری، تمام گوشت ها و چربی ها را زیاده از حد می پزد و یا به عمل می آورد، و این اثرات بسیار مهلکی در بدن ما می گذارد.

غذاهای خطرناکی که مردم می‌خورند

غذاهای خطرناکی که مردم می‌خورند

چربی ها باید به شکل صحیح وارد بدن شوند.

مهم ترین موضوع در مورد چربی ها یا پروتئین ها این است که به شکل صحیح وارد بدن ما شوند، یعنی خام و نپخته، به طریقی که از طبیعت به دست آمده اند. آنها باید در شکل اولیه شان باقی بمانند، بدون دخالتی در شکل آنها یعنی، پخته نشده، تغییر نیافته و به عمل آورده نشده، چون بدن هر نوع دیگری را به عنوان متجاوز می داند.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax