بهترین غذاهای تقویتی برای سرماخوردگی
با غذاهای تقویتی برای سرماخوردگی آشنا شویم
از زمان های گذشته غذا به عنوان یک درمان طبیعی نه تنها برای پیشگیری از سرماخوردگی، آنفولانزا و دیگر امراض شایع تنفسی استفاده می شد، بلکه به عنوان درمانی برای این بیماری ها نیز به کار می رفت. در ادامه شما را با بهترین غذاهای تقویتی برای سرماخوردگی آشنا خواهیم کرد؛
ثابت شده است افرادی که از رژیم های غذایی دارای فیبر زیاد و روغن های غیر اشباع شامل سبزیجات و دانه های گیاهی استفاده می کنند، بیشتر از افردی که از رژیم غذایی نامناسب استفاده می کنند می توانند با باکتری ها و ویروس ها مقابله کنند، همچنین یک رژیم غذایی متعادل به شما کمک می کند سلامت کلی بدن خود را حفظ کنید، بدن شما نمی تواند ویتامین ذخیره کند به همین دلیل ویتامین ها باید به طور روزانه مصرف شوند، ویتامین ث از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند، هنگامی که بدن ما دچار کمبود ویتامین ث می شود، سیستم ایمنی ضعیف می شود و فضا برای باکتری ها و ویروس ها باز خواهد شد.
غذاهای تقویتی برای سرماخوردگی
ویتامین ها و مواد معدنی !
بدن ما برای استفاده های ویژه خود و به خصوص پایدار نگاه داشتن سیستم ایمنی به ویتامین ها و مواد معدنی نیاز دارد، کسانی که از رژیم غذایی فاقد ویتامین ها و مواد معدنی استفاده می کنند بیشتر مستعد سرماخوردگی و ابتلا به آنفولانزا (سرماخوردگی و آنفولانزای خفیف تا شدید) هستند. در ادامه با برخی از میوه ها و غذاهایی که برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا مفید هستند آشنا می شوید.
سیر :
سیر یک سبزی کامل است که شامل پروتئین ها، قندها، کلسیم، فسفر، آهن و ویتامین های ب، ب1 و ث است، خصوصیات آنتی بیوتیکی سیر از آلیسین به دست آمده از سیر خام و خرد شده ناشی می شود، سیر به حفظ سیستم ایمنی کمک می کند به خصوص وقتی که به صورت خام مصرف شود، ولی مصرف سیر پخته نیز به مقابله گلودرد و التهاب لوزه ها کمک می کند.