عوامل غذایی تشدید کننده میگرن را بشناسید
عوامل غذایی تشدید کننده میگرن
با عوامل غذایی تشدید کننده میگرن آشنا شوید
کارشناسان ادعا می کنند رابطه ای بین برنامه غذایی و حملات میگرنی وجود دارد. نتایج پژوهش ها نشان می دهد که برنامه غذایی در تعداد و طول زمان سردردهای میگرنی تاثیر دارد، ولی بیش از آن در طول مدت حمله تاثیر می گذارد. اگر چه برنامه غذایی علت اصلی این مشکل نمی باشد، اما برخی از غذاها مطمئنا منجر به حملات و سر دردهای میگرنی می شوند. گرسنگی یکی از عوامل مهم تشدید سردردهای میگرنی است. همچنین، پیاز، کاکائو و مرکبات در سردردهای میگرنی اثر تشدید کنندگی دارند. شناسایی غذاهایی که باعث میگرن می شوند آسان نیست، اما اگر میگرن دارید و می خواهید غذاهایی را که باعث ایجاد سر دردهای میگرنی می شود، شناسایی کنید تا انتها این مقاله ما را همراهی کرده تا با عوامل غذایی تشدید کننده میگرن آشنا شوید.
عوامل غذایی تشدید کننده میگرن
مونو سدیم گلوتامات
این ماده یک طعم دهنده غذایی است که در محصولات فرآوری شده به میزان زیادی وجود دارد. این ماده در انواع کنسرو و غذاهای یخی وجود دارد، به این منظور افراد مبتلا به میگرن باید برچسب روی محصولات را به دقت مطالعه کنند.
آمین ها
بعضی غذاهای حاوی آمین ها، فعال کننده رگ ها هستند و به نظر می رسد که آغازگر انقباض رگ های خونی در مغز باشند. تیرآمین و فنیل آتیل آمین، دو ماده اصلی این بیماری اند، اما سایر آمین ها نیز ممکن است تاثیرات مشابهی داشته باشند.
برای اطلاعات بسیار مفیدی که در اختیار ما می گذارید، بی نهایت ممنونم
درود بر شما
بسیار خوشحالیم که محتوای این مقاله برایتان مفید بوده است؛ از توجهتان سپاسگزاریم
برایتان صحت آرزومندیم
این مقاله رو کامل خوندم؛ عالیه
من وزنم زیاد نیست و نرمال هستم ولی باز میگرن دارم
که البته با رعایت رژیم غذایی و مصرف نمک هیمالیا خیلی خیلی فاصله های میگرنم زیاد شده
از اطلاعات مفیدی که در اختیار ما قرار میگذارید ممنون و متشکرم
خیلی کامل و مفید نوشته بودید؛ دقیقا اینا مواردی هست که اگه رعایت نشه، سردرد شروع میشه
افرادی که به میگرن مبتلا هستند علاوه بر رعایت رژیم غذایی می تونن از نمک هیمالیا استفاده کنن. من خودم از همین سایت خرید کردم و خیلی خیلی خوبه در حد معجزه