علت ایجاد حساسیت غذایی چیست؟
علت ایجاد حساسیت غذایی چیست؟
واکنش نشان دادن به غذاها بسیار شایع می باشد گرچه تنها نسبت اندکی از علایمی که بعد از خوردن بعضی غذاها ایجاد می شوند را می توان به حساب آلرژی غذایی گذاشت. هرکس از بعضی غذاها خوشش می آید و به بعضی دیگر علاقه ای نشان نمی دهد یا حتی از آن ها بدش می آید. کودکان اغلب از خوردن بعضی غذاها امتناع می ورزند با این حال وقتی آن ها کمی بزرگتر می شوند تا حد زیادی این مشکل رفع می شود. آلرژی های واقعی غذایی یعنی آن هایی که سیستم ایمنی بدن را درگیر می سازند بسیار نادر هستند.
عوامل تحریک کننده غذایی
درد معده، نفخ، یبوست و اسهال بسیار شایع بوده است و تقریبا هر کسی در بعضی مواقع به آن ها دچار می شود. غذایی که ما می خوریم بر روی مشکلات ما تاثیر گذاشته، حساسیت پذیری روده ها را تغییر می دهد، تولید گاز کرده و ترکیب مدفوع ما را تشکیل می دهد.
باقی ماندن علایم فوق بدون اینکه علت زمینه ای وخیمی باعث ایجاد آن شده باشد را اصطلاحا سندروم روده تحریک پذیر می نامند. با این وجود پرهیز از خوردن غذاهایی که باعث تشدید وضعیت می شوند افزایش مصرف فیبرهای گیاهی در رژیم غذایی و یاد گرفتن اینکه چگونه با استرس ها برخورد نماییم همگی می توانند در درمان بیماری سندروم روده تحریک پذیر موثر باشند.
علت ایجاد حساسیت غذایی چیست؟
نحوه تشخیص آلرژی غذایی
آزمایش پوستی و آزمایش خون می توانند در شناسایی آلرژی غذایی به شیر، تخم مرغ، ماهی، صدف، گندم، سویا، بادام زمینی، گردو و فندق بسیار کمک کننده باشند. با این حال در موارد پیچیده تر می توان از آزمایش رژیم محدود کننده غذایی استفاده نمود.