عرق سیر و خواص درمانی آن در طب سنتی
با عرق سیر و خواص دارویی آن آشنا شوید
سیر از قدیم الایام به عنوان یک گیاه دارویی در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد داشته است. قدمت این گیاه پر خاصیت به بیش از 5000 سال می رسد به طوری که نام و خواص سیر در بسیاری از کتب قدیمی و حتی کتاب های آسمانی مانند قرآن بارها ذکر شده است.
سیر در طب سنتی به عنوان خلط آور، مدر، اشتها آور، مقوی، آرام بخش معده، تسکین دهنده درد و ضد عفونی کننده استفاده می شود. علاوه بر مصرف سیر خام، فرآورده های دیگری نظیر شیر سیر، روغن سیر، عرق سیر، تنتور و عصاره آن به حفظ سلامت بدن کمک می کند. عرق گیاه سیر یکی از این محصولات فوق العاده ای است که فواید مشابهی با خود سیر دارد. حال در ادامه این مقاله با عرق سیر و خواص درمانی آن آشنا شوید.
عرق سیر و خواص دارویی آن
عرق سیر در طب سنتی دارای طبع گرمی است و سرشار از مواد طبیعی و آنتی اکسیدان های ضروری برای سلامت بدن می باشد. تمامی خواص موجود در سیر در عرق آن نیز موجود می باشد که عبارتند از:
پیشگیری از سرطان
سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن از جمله سرطان را کاهش می دهد. بر اساس تحقیقات انجام شده، عصاره سیر می تواند از ابتلا به سلول های سرطانی در افرادی که اعضای خانواده آن ها قبلا دچار سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان حلق شده اند، جلوگیری کند.
به طور کلی سیر از انواع مختلف سرطان از جمله: سرطان ریه، سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان معده، سرطان روده بزرگ و تومور مغزی جلوگیری می کند.