سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی

19675 بازدید
13 آذر 96
مهربانو زهرا
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی یا همان آبگوشت محلی شهر کاشان

عزیزان مهربون دوستان و همراهان همگی مطبخ سلام و درود؛ مهربانو‌ زهرا با یک آموزش جدید و خاص در خدمت شما دوستان عزیزم؛ آموزش امروز گوشت لوبیا شهر کویری کاشان یه غذای کاملا محلی و لذیذ که در این شهر به عنوان پایه اصلی غذای های نذری نیز بکار میره و پختنش شبیه آبگوشت معروفه اما خوشمزه تر وخواستنی تر ?

در شهر کاشان گوشت لوبیا بیشتر در مراسمات مذهبی و نذری پخته میشه اگر در ماه های محرم و صفر به شهر کاشان سفر کنید صد در صد در هیات و نذری پزون های این شهر از این غذای خوشمزه نصیبتون میشه که بیشتر گوشت کوبیده اون طرفدار بیشتری داره تا آبگوشتش. امیدوارم از آموزش امروز خوشتون بیاد و این غذای لذیذ رو بپزید و کنار عزیزان تون ازخوردنش لذت ببرید.

زمان پخت این غذا شبیه حلیم هستش هرچه زمان بیشتری صرف پختش بشه غذامون خوشمزه تر و گوشت کوبیده اون کشدارتر و بهتره و اینکه اگر گوشت با دمبه بیشتری داشته باشه خیلی لذیذتر میشه.

 

طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی

طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی

 

طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی برای پنج نفر

مواد لازم:

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

2
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. محمد
    25 مهر 1397

    سلام خیلی عالی بود????

  2. فاطمه
    7 مهر 1397

    سلام ممنون خیلی آموزش دقیق و کاملی بود ???

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax