طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با دستور پخت خوشمزه

2344 بازدید
11 اردیبهشت 99
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با فر

امروز با اطمینان می توان گفت پیتزا یک غذای چند ملیتی است که مدت ها پیش مرزهای سرزمین مادری خود را ترک کرده و به غذای مورد علاقه شهروندان بسیاری از ملل تبدیل شده است. علاوه بر این، این غذا نه تنها مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، بلکه هر روزه در سراسر جهان تعداد زیادی پیتزا فروشی و یک کافه تریا تاسیس و شروع به کار می کنند.

پیتزا یک غذای مناسب برای یک مهمانی دوستانه و یک پیک نیک در فضای باز است. به خصوص زنان خانه دار آن را در آخر هفته، هنگامی که همه اعضای خانواده در خانه هستند، طبخ می کنند. انواع دستور العمل ها و مواد تشکیل دهنده به شما امکان می دهد پیتزا را با طعم های مختلف آماده و میل کنید.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

اگر محصولاتی را که پیتزا را تشکیل می دهند در نظر بگیریم، هر کشور مجموعه ای از مواد تشکیل دهنده خاص خود را دارد. برخی افراد فلفل را خیلی دوست دارند و می توانند آن را به پیتزا اضافه کنند. در ژاپن پیتزا با غذاهای دریایی پخته می شود و در برزیل قطعا نخود فرنگی به آن اضافه می شود. با این وجود صرف نظر از کشور مبدا و ترجیحات یک مصرف کننده، تنها خمیر، پنیر و گوجه فرنگی اساس پیتزا است. در کشور ما گوشت مرغ یکی از مواد اصلی است. مرغ یک ماده بسیار رایج در پیتزا نیست، اما این یک واقعیت است که مرغ خیلی مناسب پیتزا است. اگر با من هم عقیده هستید، حتما دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ ما را امتحان کنید. مواد و مراحل پخت پیتزا مرغ، که در آن قارچ، گوجه فرنگی و فلفل اضافه می شود در زیر قرار دارد. با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

 

دستور تهیه خمیر پیتزا خانگی

می توانید برای پخت پیتزا از خمیر پیتزا آماده استفاده کنید. اما ما در اینجا دستور تهیه خمیر پیتزا خانگی را آماده کرده ایم که خیلی راحت می توانید در خانه تهیه کنید. تهیه خمیر پیتزا ممکن است کمی ترسناک یا سخت به نظر بیایید، اما اصلا اینطور نیست.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • آرد 3.5 فنجان
  • آب گرم 1 فنجان
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • نمک 2 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا

آب گرم را درون ظرف مناسبی ریخته و بعد از افزودن خمیر مایه و شکر، 5 دقیقه صبر کنید تا حل شوند. آرد را به تدریج با الک کردن، درون ظرف اضافه کنید و آنقدر ورز دهید تا یک گلوله خمیری یک دست درست شود که کمی کش می آید. درون ظرف دیگری روغن بریزید و گلوله خمیر را روی آن بگذارید و سپس درب ظرف را با یک نایلون بپوشانید و بگذارید تا تخمیر انجام شود و به حد دو برابر برسد. مدت انتظار بسته به فصل و دمای اتاق ممکن است متفاوت باشد. در این مدت، می توانید مواد و سس های روی پیتزا را آماده کنید.

اکنون درون یک سینی کمی آرد ریخته و خمیر آماده شده را روی آن بگذارید و آن را با دست خود فشار دهید. سپس با کمک یک وردنه چوبی، خمیر پیتزا را باز کنید. روی ظرف پیتزا یک کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را روی کاغذ منتقل کنید. حالا می توانید سس پیتزا را روی خمیر اضافه کنید.

چه مقدار کالری در خمیر پیتزا وجود دارد؟
  • یک خمیر پیتزا 100 گرمی تهیه شده در خانه و بدون مواد افزودنی به طور متوسط 295 کالری دارد.
  • یک قطعه (یک برش) از پیتزا های آماده شده با افزودن مواد اولیه تقریبا 265 کالری دارد.
  • برای کاهش میزان کالری، می توانید  برای تهیه مواد روی پیتزا، سبزیجات آب پز را انتخاب کنید.

 

همچنین بخوانید:  طرز تهیه پیتزا سبزیجات با خمیر نانوایی به روش خانگی

 

پیتزا مرغ و قارچ

مواد لازم برای تهیه سس:

  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 5 حبه (ریز خرد شده)
  • پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • آب 1 فنجان

مواد لازم برای پیتزا:

  • قارچ 400 گرم
  • مرغ 500 گرم (تکه خرد شده)
  • فلفل سبز 4 عدد
  • فلفل قرمز 4 عدد
  • ذرت 3 فنجان (آب پز)
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • پنیر فتا 200 گرم
  • زیتون سبز حدود 15
  • زیتون سیاه حدود 15
  • پنیر چدار  500 گرم (رنده شده)
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
  1. قارچ ها را بشویید و با کمک یک چاقو آنها را نصف کنید.
  2. مرغ های خرد شده را 5 تا 10 دقیقه در یک قابلمه نچسب بریزد تا کمی سرخ شوند. متناسب به ذائقه خود می توانید کمی ادویه های مناسب برای طعم دار کردن و رفع بوی مرغ استفاده کنید.
  3. فلفل قرمز و فلفل سبز را به صورت نواری خرد کنید و گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ریز خرد کنید.
  4. زیتون ها را با یک چاقو به نصف برش دهید، دانه ها را جدا کرده و آنها را به صورت حلقه خرد کنید. (اگر مدتی زیتون ها را در فریزر نگه دارید، می توانید خیلی راحت آنها را به صورت حلقه خرد کنید.)
  5. حالا سینی فر را چرب کنید و کف آن را کمی آرد ذرت یا سوخاری بپاشید. حالا خمیری که از قبل آماده کرده بودید را روی سینی با کمک وردنه چوبی باز کنید.
  6. تمام مواد سس را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را با کمک یک قلم یا قاشق روی خمیر پیتزا پخش کنید و بعد نصف پنیر چدار و قارچ ها و گوجه فرنگی ها و فلفل سبز را روی خمیر بچینید.
  7. حالا پنیر سفید خرد شده، تکه های مرغ، زیتون و ذرت پخته شده را به ترتیب اضافه کنید و روی آن پنیر چدار بریزید.
  8. در آخر پیتزا را حدود 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 200-250 درجه از قبل گرم شده، قرار دهید تا بپزد.
  9. پیتزا خوشمزه ما آماده است آن را به 6 قسمت تقسیم کرده و گرم سرو کنید.

توجه:

  • پیتزا نازک در قفسه میانی فر با دمای 250 درجه و حدود 15 دقیقه پخته می شود.
  • پیتزا متوسط به مدت 25 دقیقه در قفسه میانی فر با دمای 200 درجه پخته می شود.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

آرد ذرت را با خواص پیشگیری از بیماری های قلبی، پیشگیری از ناراحتی های دستگاه گوارش به ویژه یبوست و مشکلات ناشی از آن، درمان دیابت و پیشگیری از کاهش حافظه، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0