طرز تهیه نان ذرت خانگی (بدون فر) و خواص آن
طرز تهیه نان ذرت خانگی (بدون فر) و خواص آن
ذرت در سراسر جهان به عنوان یکی از غلات مغذی شناخته می شود. این گیاه که بومی مکزیک می باشد، به روش های مختلفی طبخ می شود. یکی از روش های استفاده از آن، تهیه نان با آرد ذرت است که در مکزیک و کشورهای آمریکای جنوبی بسیار متداول بوده و به تورتیا معروف است. بسیاری از متخصصین تغذیه مصرف این نان را برای بیماران مبتلا به سلیاک، بیماران دیابتی و فشار خون بالا توصیه می کنند. همچنین، این نان به دلیل داشتن چربی بسیار ناچیز برای کاهش وزن بسیار مناسب است. حال در ادامه این مقاله با طرز تهیه نان ذرت خانگی (بدون فر) و خواص آن، آشنا شوید.

طرز تهیه نان ذرت خانگی (بدون فر) و خواص آن
طرز تهیه نان ذرت خانگی (بدون فر)
مواد لازم برای تهیه نان ذرت
- آرد ذرت 2 پیمانه
- نمک یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
- روغن یک قاشق غذاخوری
- آب ولرم یک تا یک و نیم پیمانه (به حدی اضافه می شود که مایه خمیر به دست نچسبد)
از شما بسیار متشکرم که راهنمایی کردین
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان برای درج نظر محترمان و خوشحالم که مقاله برای شما مفید بوده ست.
موفق و پیروز باشید!
بابت توضیح شما در مورد استفاده از آرد ذرت مچکرم.
امیدوارم آردهای که توی بازار میخریم کیفیت کامل رو داشته باشن.
عرض ادب و احترام
خوشحالیم که این مقاله براتون مفید بوده، بله پیدا میشه، ضمن اینکه خودتون هم میتونید ذرت رو پودر کنید و مصرف نمایید.
موفق و پیروز باشید!
باتشکر فراوان عالی بود
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان برای ثبت نظرتون و خوشحالیم که این مقاله نیز براتون مفید بوده ست.
موفق و پیروز باشید!
سلام از راهنمایی های شما سپاس گذارم