طرز تهیه غذای محلی ماشو
غذای محلی و سنتی ماشو
بنام مهربان هستی بخش دوستان و همراهانان همیشگی مطبخ سلام و درود بی کران خدمت یکایک شما مهربانان عزیز امیدوارم لحظات خوشی رو سپری کرده و لحظات شادی رو پیشرو داشته باشید مهربانو زهرا هستم با یک آموزش جدید درخدمت شما سروان عزیزم ? آموزش امروز آموزش یه غذای محلی سنتی با نام ماشو است و از یکی از شهرهای استان اصفهان هستش مردم این شهراین غذا رو شب های سرد پاییز و زمستون داخل تنوری که نون پخته بودن میذاشتن و یا روی بخاری های نفتی اون زمان گذاشته و تا صبح با حرارت ملایم پخته می شده و بعنوان صبحانه شبیه حلیم میل میکردن شما هم می تونید این غذا رو بپزید و در وعده صبحانه، نهار یا شام میل کنید. چون غذا سرشار از انرژی و ویتامین های مفید است. پس تو پختش تردید نکنید.
مدت زمان این غذا بین دو تا سه ساعت است
همچنین بخوانید: طرز تهیه بادمجان سوتالی یا کبابی
طرز تهیه غذای محلی ماشو برای چهار نفر
ماش یک پیمانه سرپر لوبیا قرمز نصف پیمانه برنج نصف پیمانه پیاز یک عدد شوید حدود صد گرم نمک و فلفل و روغن به میزان لازم