طرز تهیه سوپ پستو و لوبیا سفید

2377 بازدید
24 آبان 97
بهاره
,
بروزرسانی شده در تاریخ 26 آذر 1400

طرز تهیه سوپ پستو و لوبیا سفید

در فصل پاییز و هوای سرد و بارانی خوردن سوپ داغ، خالی از لطف نیست. امروز با طرز تهیه سوپ عالی و خوشمزه پستو و لوبیا سفید در خدمت شما دوستان عزیز هستم. این سوپ علاوه بر طعم بی نظیرش، حاوی خواص بسیار مفیدی برای بدن است. ماده عمده این سوپ لوبیا سفید است. حبوبات در کل ارزش غذایی بالایی دارند. قبل از شرح کامل، طرز تهیه سوپ پستو و لوبیا سفید، بهتر است مختصری از خواص لوبیا سفید بدانید.

طرز تهیه سوپ پستو و لوبیا سفید

طرز تهیه سوپ پستو و لوبیا سفید

خواص لوبیا سفید

لوبیا سفید سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین ب، ویتامین ث می باشد. خوردن لوبیا سفید باعث کاهش کلسترول بد در بدن می شود، به همین علت خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. همچنین دارای چربی بسیار کمی است، بنابراین به حفظ تناسب اندام کمک می کند. جایگزین مناسب برای گوشت قرمز است و برای بیماران مبتلا به دیابت و نقرس بسیار مفید است. سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد در نتیجه برای فصل سرما و سرماخوردگی گزینه مناسبی است.

طرز تهیه سوپ پستو و لوبیا سفید

مواد لازم برای تهیه سوپ پستو و لوبیا سفید

  • لوبیا سفید یک پیمانه
  • روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
  • پیاز دو عدد
  • کدو سبز خرد شده دو عدد
  • هویج یک عدد
  • ساقه کرفس یک عدد
  • جو پرک شده سه قاشق غذا خوری
  • آب مرغ به میزان لازم
  • ادویه خورشی نصف قاشق چای خوری
  • زیره سیاه قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس پستو

  • برگ ریحان خرد شده یک پیمانه
  • روغن زیتون دو تا سه قاشق غذا خوری
  • سیر یک حبه
  • گردو یا مغز تخمه آفتابگردان نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب لیمو تازه به مقدار دلخواه (در صورت تمایل)

این مقدار مواد برای 4 نفر کافی است.

طرز تهیه سس پستو

ابتدا گردو یا مغز تخمه آفتابگردان را به همراه ریحان خرد شده، سیر، نمک و فلفل سیاه در دستگاه خردکن بریزید و آن ها را کاملا مخلوط کنید. در حین مخلوط کردن، روغن زیتون را به آرامی بیفزایید. در صورت تمایل می توانید آب لیمو تازه را هم به سس اضافه کنید. حال سس پستو ریحان آماده است.

نکته: می توانید به جای سبزی ریحان از سبزی نعنا استفاده کنید.

 

همچنین بخوانید: طرز تهیه سوپ کلم، مناسب برای کاهش وزن

 

طرز تهیه سوپ پستو و لوبیا سفید

لوبیا سفید را که از شب قبل در آب خیس خورده است همراه با جو پرک، یک پیاز درشت خرد نشده و چند لیوان آب روی حرارت بگذارید، تا به مدت 15 دقیقه بپزد. در فاصله ای که این مواد درحال پخت هستند یک قابلمه را بر روی حرارت متوسط گذاشته و روغن زیتون را در آن بریزید. حال یک پیاز را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید، 3 دقیقه پیازها را تفت دهید (پیاز را سرخ نکنید فقط تفت دهید) سپس کدو سبز، هویج، ساقه کرفس و آب مرغ را اضافه کنید، و اجازه دهید تا تمام این مواد 5 دقیقه بجوشند. پس از پایان پخت 15 دقیقه لوبیا سفید و جو پرک شده ابتدا پیاز درشت خرد نشده را از سوپ خارج کنید (البته می توانید پیازها را خرد کرده و در سوپ باقی بگذارید که در این صورت دیگر احتیاجی به پیاز تفت داده شده نیست. استفاده از پیاز می تواند به دلخواه شما باشد)، سپس تمام سبزیجات پخته شده با آب مرغ را به لوبیا سفید اضافه کنید. حال سس پستو (که از قبل آماده کردید) و ادویه خورشی و زیره را به سوپ افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.

اگر می خواهید این سوپ را برای مهمان سرو کنید، بهتر است تمام سبزیجات پخته شده با آب مرغ را قبل از اضافه کردن به لوبیا سفید و جوپرک، با دستگاه غذاساز یا گوشت کوب برقی کاملا له کنید تا هنگام سرو شکل و ظاهر زیبایی داشته باشد. همچنین می توانید در هنگام سرو کمی سبزی تازه یا یک قاشق سس پستو و کمی پنیر پارمیزان، بر روی سوپ ها استفاده کنید. خوردن این سوپ با نان سیر فوق العاده خوشمزه است.

نوش جان

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

لوبیا سفید را با خواص کاهش قند خون، تقویت کبد، درمان کم خونی، کاهش خطر سرطان، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0