سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی هامور

14444 بازدید
01 آذر 96
عطارک
بروزرسانی شده در تاریخ 25 بهمن 1400

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی هامور

به نام یکتای بی همتا سلام  مهربانو‌ زهرا هستم در آموزش جدید از بخش مطبخ در خدمت شما سروران عزیز هستم. امروز طرز تهیه سبزی پلو با ماهی هامور براتون داریم.

با روش خودم که اتفاقا دختر بزرگم حسابی این روش رو دوست داره و بقیه افراد خانواده بیشتر تمایل به خوردن ماهی با این روش دارند ☺️ ماهی بخاطر بویی که داره و روش های پختش طرفدارای خاص خودش رو داره و شما باید بلد باشید چطور اونو درست کنید که مورد پسند همه باشه و همه بپسندن.

ماهی هامور یا حُمور یکی از برترین و ممتازترین ماهیان در طعم و ارزش غذایی است و یک نوع غذای بسیار مفید برای کودکان و بزرگسالان است. گوشت خوشمزه این ماهی سرشار از فسفر و پتاسیم است. ماهی هامور را به دلیل دارا بودن فسفر فراوان بمب فسفر می نامند؛ 

 

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی هامور

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی هامور

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی هاموربرای چهار نفر

  • ماهی هامور حدود یک کیلو یا هفتصد گرم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • لیمو ترش یک عدد
  • آبلیمو نصف لیوان
  • رب انار سه قاشق غذاخوری (اگر نخواستید ماهی تون خیلی ترش باشه دو قاشق رب انار کافیه)
  • نمک فلفل زعفران پودر کاری به میزان دلخواه
  • برنج چهار پیمانه
  • سبزی پلویی (تره، گشنیز، جعفری، شوید، سیر هم به دلخواه) دویست گرم

 

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

2
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. بابک
    5 شهریور 1398

    باسلام ،این مدل طبخ رو دستورش از مریخ اومده ؟چرا انقدر شلوغش کرذید ،این بلاهایی که شما سر ماهی اوردید که طرف نون با لیمو ورب انار بخوره سنگینتره ،طرف کلی پول هزینه میکنه ماهژ میخره که طعم ماهی رو بچشه ولذتشو ببره ،به عنوان یک جنوبی ویک آبادانی که عمده غذای اصلیمون یعنی ۹۹ درصد غذاهامون ماهی و میگو میگم این کارو با ماهی نکنید چون چیزی ازش باقی نمیمونه ،یک مقدار ارد کندم بریزید تو یک دیس ادویه ماهی ،این نکته خیلی مهم هست ادویه ماهی نوعی ادویه گرم هست که طبع سرد ماهی رو خنثی میکنه وطعم لذیذی به ماهی میده ،ادویه وارد رو باهم مخلوط میکنید واز قبل هم که نمک روی گوشت ماهی ریختیم هرچی شورتر خوشمزه تر ،وبعداز اینکه نمک به خورد ماهی رفت روغنتونپ داغ میکنید ،درنظر داشته باشید روغن زیاد نریزید ،بعداز داغ شدن ماهی تابه وروغن ماهی رو دوطرفش رو در ارد مخلوط باادویه ماهی میخوابانید که یک لایه ارد روی گوشت ماهی بشینه اردرو واسه این میزنن که گوشت ماهی رو از سوختن حفظ کنه وبعداز سرخ شدن طعم بسیار دلپذیری به ماهی میده ،زمانی که ماهی رنگش طلایی یا قهوه ای روشن شد ماهی رو در ماهی تابه برمیگردونیم تا طرف دیگه اش سرخ بشه ،وسپس با برنج ولیمو نوش جان کنید

    • عطارک
      7 شهریور 1398

      درود بر شما آقای بابک
      خوشحالیم که نظرتان را برای ما ارسال نمودید و ممنون برای طبخ ماهی به روش محلی تان. دستور پخت به روشی که در مقاله مطالعه نمودید برای این بوده که اشخاصی که بوی ماهی برایشان آزار دهنده ست با این روش بتوانند ماهی طبخ و میل کنند.

      سپاس فراوان

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax