طرز تهیه بیسکویت های گیاهی آسان و خوشمزه
طرز تهیه بیسکویت های گیاهی و فوق العاده مقوی
بیسکویت ها یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین میان وعده ها محسوب می شوند که طرفداران بسیاری دارد. همچنین، می توان از آن ها به عنوان یک غذای کامل به همراه شیر در وعده غذایی صبحانه استفاده کرد. اغلب بیسکویت ها از آردهای مختلف گیاهی تهیه می شوند که بسیار مقوی بوده و به افزایش انرژی و رشد کودکان کمک بسیاری می کنند. طرز تهیه بیسکویت های گیاهی بسیار ساده و راحت هستند، لذا در ادامه با طرز تهیه چند نمونه از آن ها آشنا شوید.
بیسکوبیت دارچینی
مواد لازم :
- آرد برنج یک لیوان
- آرد گندم یک لیوان
- دارچین یک قاشق سوپ خوری
- مایه خمیر خشک نصف قاشق سوپ خوری
- شکر یک فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن به مقدار کافی
طرز تهیه: مایه خمیر را در آب گرم حل کرده و آرد برنج را در آن ریخته و مخلوط را کاملا هم بزنید. سپس، آرد گندم و دارچین را مخلوط کرده و کم کم به مایه اضافه نمایید. حال این خمیر را ورز داده و سپس در ظرفی گذاشته و حدود 4 ساعت در یک مکان تقریبا گرم قرار دهید. سپس، تخم مرغ ها را درون مخلوط ریخته و ورز دهید، شکر را با مقداری آب مخلوط کرده خوب بجوشانید. روغن را در یک ظرف ریخته کاملا داغ کنید و سپس به وسیله قاشق مایه را کم کم در روغن داغ ریخته تا سرخ شود، وقتی دو طرف آن سرخ شد از روغن خارج کرده و در صافی بریزید و در شربت آماده شده قرار داده و سپس بیسکویت ها را در دیس بچینید.
بیسکویت نارگیلی
مواد لازم :
- آرد سفید 60 گرم
- روغن 60 گرم
- سفیده تخم مرغ 3 عدد
- پودر قند 85 گرم
- پودر نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
- وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه: کره یا روغن، پودر قند و وانیل را مخلوط کرده بهم می زنید تا صاف و نرم شود. سفیده تخم مرغ ها را زده تا کاملا سفت شود، سپس آن را به مخلوط افزوده و آرد را کم کم اضافه نموده و بهم می زنید تا گلوله نشود، سپس پودر نارگیل را اضافه نموده و به خوبی مخلوط نمایید. حال مایه را در قیف ریخته و روی کاغذ چرب شده به صورت نوارهای باریک 10 سانتی متری با فاصله بریزید، سینی را روی طبقه وسط فر قرار داده و با حرارت 350 به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا کاملا برشته شود.
همچنین بخوانید: شیرینی های گیاهی
بیسکویت پرتقالی
مواد لازم:
- آرد سفید گندم یک پیمانه سر خالی
- کره 125 گرم
- پودر قند یک چهارم پیمانه
- نشاسته سفید یک چهارم پیمانه
- نمک نوک قاشق چای خوری
- اسانس پرتقال (یا پوست پرتقال) یک دوم قاشق چای خوری
- پودر پسته یا خلال بادام برای تزیین
طرز تهیه: کره را با چنگال نرم کنید و پودر قند را به آن افزوده و بهم بزنید تا نرم و یکدست شود. حال پودر پرتقال، نمک و نشاسته را به ترکیب فوق اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در نهایت آرد الک شده را آرام آرام به مواد افزوده و هم بزنید تا خمیری صاف و یکدست که به دست نمی چسبد، ایجاد شود. این خمیر احتیاجی به استراحت ندارد و خیلی سریع آماده می شود. پس از 10 دقیقه ورز دادن خمیر، آن ارا روی میز باز کرده و قالب بزنید. حال بیسکویت ها را روی سینی چرب شده چیده و پودر پسته یا خلال بادام را روی آن ها بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر با دمای 280 درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از گذشت 15 دقیقه بیسکویت های پرتقالی شما آماده هستند.
بیسکویت موزی
مواد لازم:
- آرد سفید نصف فنجان
- کره نصف فنجان
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر قند 60 گرم
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
- اسانس موز چند قطره
طرز تهیه: کره، وانیل و پودر قند را مخلوط کرده خوب هم بزنید تا نرم شود، سفیده تخم مرغ ها را خوب به هم زده تا کاملا سفت شود و سپس همراه با چند قطره اسانس موز به مایه اضافه نمایید. آرد را الک کرده و کم کم به مایه اضافه نموده و بهم بزنید تا گلوله نشود سپس آن را در قیف مخصوص شیرینی پزی ریخته و روی کاغذ روغنی که در روی سینی چرب پهن کرده اید به صورت شکوفه ریخته و سینی را در روی طبقه وسط فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه با حرارت 180 بپزید تا برشته شود.
بیسکویت آلبالویی
مواد لازم :
- کره 120 گرم
- پودر قند 20 گرم
- آرد 125 گرم
- مارمالاد آلبالو یک فنجان
طرز تهیه: کره و پودر قند را مخلوط کرده و هم بزنید تا کرم نرمی بدست آید، سپس آرد را داخل مایه ریخته و هم می زنید تا خمیری نرم حاصل شود. حال یک قالب ستاره ای شکل داخل کیسه قیف قرار داده و خمیر بیسکویت را داخل کیسه ریخته و با آن حدود 30 عدد گل با فاصله از یکدیگر داخل سینی قرار دهید و به مدت 15 دقیقه با حرارت 180 درجه آن را بپزید. سپس سینی را از فر خارج نموده و مقداری از مارمالاد را روی بیسکویت مالیده و یک عدد دیگر را روی آن قرار داده و با دست فشار دهید تا به یکدیگر بچسبد و آن ها را در ظرف مناسب بچینید.
بیسکویت بهار نارنج
مواد لازم:
- آرد ۳ پیمانه پر
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- پودر شکر یک پیمانه سرخالی
- کره بدون نمک یک پیمانه
- عرق بهار نارنج یک قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه: ابتدا کره را با چنگال بزنید تا نرم شود، سپس پودر شکر و زرده تخم مرغ را افزوده و خوب هم بزنید. حال آرد را چند بار الک کرده و به همراه عرق بهار نارنج را به مخلوط بالا اصافه کرده و با دست به آرامی مالش دهید. خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته، روی آن را پوشانده و در جای گرم به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید. پس از گذشت زمان تعیین شده خمیر را بیرون آورده و روی میز آرد پاشیده شده، باز کنید و قالب بزنید. سینی فر را چرب کرده و بیسکویت ها را داخل آن چیده و سینی را در دمای ۲۸۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
نکته: این بیسکویت ها زود می سوزند، لذا هنگام پخت مواظب حرارت فر و بیسکویت ها باشید.
از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.
آرد سفید را برای تهیه انواع کیک، حلوا، خمیر پیتزا و پیراشکی و نان از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.