طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی
طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی
سوهان (Sohan) یکی از شیرینی ها و میان وعده های قدیمی ایران محسوب می شود. سوهان قم معروف ترین و متنوع ترین سوهان در ایران می باشد که به عنوان یک سوغات معروف در دنیا شناخته می شود. تاریخچه سوهان قم به زمان قاجار باز می گردد که در آن زمان به حلوا گندم نیز شهرت داشته است. در گذشته سوهان ها به روش کاملا سنتی و دستی تهیه می شده است. علاوه بر سوهان قم، انواع دیگری از سوهان ها مانند سوهان اصفهان، سوهان عسلی، سوهان کنجدی و … نیز تهیه می شود. حال تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید و با طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی آشنا شوید.
طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی
طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی
سوهان عسلی بادامی
مواد لازم:
- عسل 3 قاشق سوپ خوری
- شکر 150 گرم
- روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری
- خلال بادام 150 گرم
- زعفران ساییده یک قاشق چای خوری