سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی

6804 بازدید
02 شهریور 98
بهاره
,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی

سوهان (Sohan) یکی از شیرینی ها و میان وعده های قدیمی ایران محسوب می شود. سوهان قم معروف ترین و متنوع ترین سوهان در ایران می باشد که به عنوان یک سوغات معروف در دنیا شناخته می شود. تاریخچه سوهان قم به زمان قاجار باز می گردد که در آن زمان به حلوا گندم نیز شهرت داشته است. در گذشته سوهان ها به روش کاملا سنتی و دستی تهیه می شده است. علاوه بر سوهان قم، انواع دیگری از سوهان ها مانند سوهان اصفهان، سوهان عسلی، سوهان کنجدی و … نیز تهیه می شود. حال تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید و با طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی آشنا شوید.

 

طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی

طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی

 

طرز تهیه انواع سوهان ها به روش خانگی و سنتی

سوهان عسلی بادامی

مواد لازم:
  • عسل 3 قاشق سوپ خوری
  • شکر 150 گرم
  • روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری
  • خلال بادام 150 گرم
  • زعفران ساییده یک قاشق چای خوری

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax