طرز تهیه چند نوع از شیرینی های گیاهی بدون فر
طرز تهیه چند نوع از شیرینی های گیاهی
در این مطلب طرز تهیه چندین شیرینی گیاهـی و البته بدون فر آموزش داده می شود، امیدوارم این شیرینی ها را تهیه کنید و از مصرف آن ها لذت ببرید.
ساق عروس
مواد لازم :
- آرد سفید 500 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- پودر قند 225 گرم
- مغز بادام خرد شده 500 گرم
- روغن یک قاشق سوپ خوری
- گلاب نصف فنجان
- هل ساییده یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه: آرد را با کمی آب خمیر کرده و حدود 3 ساعت بگذارید در یک محل گرم تا ور بیاید، سپس در یک سطح صاف آن را به ضخامت 2 میلی متر باز کرده و به پهنای یک بند انگشت آن را بریده و به دور قیف بپیچید و آنرا در یک ظرف دیواره بلند کوچک که پر از روغن داغ است سرخ کرده و در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود، سپس آن را از قیف جدا نمایید و کنار بگذارید.
تخم مرغها را زده و با پودر قند، مغز بادام، روغن، گلاب و هل مخلوط کرده و خوب هم بزنید و داخل این قیف ها را با این مایه پر نموده و یکبار دیگر به طور عمودی در روغن داغ فرو ببرید طوری که روغن روی مواد داخل قیف قرار گیرد بعد از چند دقیقه آن را خارج کرده و در ظرف مناسب بچینید.
شیرینی انگشتی
مواد لازم:
- آرد یک پیمانه (البته به میزانی که خمیر به دست نچسبد)
- پودر قند 2 پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- روغن (یا کره آب شده) 2 پیمانه
- آب یک پیمانه
- پودر هل یک قاشق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- پودر پسته جهت تزیین
طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را همزده و به ترتیب آب، روغن و وانیل را اضافه کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، آرد الک شده را آرام آرام افزوده با دست مالش دهید تا زمانی که به دست نچسبد. بعد از ورز دادن خمیر را با وردنه باز کنید و به کمک چاقو خمیر را به صورت نوارهایی به اندازه 1 در 4 سانتیمتری برش دهید.
حال نوارها را یک به یک دور انگشت خود پیچیده و کنار بگذارید. در ظرف نسوز دیگر روغن ریخته و پس از داغ شدن شیرینی ها را دانه دانه به روغن افزوده و پس از سرخ شدن آن را در سبد فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس، پودر هل و پودر قند را با هم مخلوط کرده و شیرینی های انگشتی را داخل آن بغلطانید و در نهایت روی شیرینی ها با پودر پسته تزیین کنید.
همچنین بخوانید: شیرینی کنجدی با عسل
شیرینی زنجبیلی
مواد لازم:
- آرد ۲ پیمانه
- کره یک پیمانه سر خالی
- پودر شکر یک پیمانه
- زنجبیل یک قاشق غذاخوری
- خلال پسته یک قاشق سوپ خوری
- زعفران یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه: کره را در ظرف لعابی ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا آب شود. سپس، آرد الک شده را به کره افزوده و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا طلایی شود و خامی آرد گرفته شود. حال حرارت را خاموش کرده و هم زدن را ادامه دهید تا خنک شود.
پودر شکر را با پودر زنجبیل و زعفران به بقیه مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. اکنون در یک ظرف مستطیلی شکل لبه دار مواد را ریخته و بگذارید خنک شود. سپس، با خلال پسته روی سطح شیرینی را بپوشانید. می توانید مواد را قالب زده و به صورت لوزی و مربع برش بدهید. ظرف شیرینی را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار داده و سپس، آن را بیرون آورده و برش بزنید.
شیرینی دوکی (قیفی)
مواد لازم:
- آرد شیرینی 3 پیمانه (البته به میزانی که خمیر به دست نچسبد)
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- روغن جامد 125 گرم
- پودر قند نصف پیمانه
- شیر 2 پیمانه
- وانیل یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- نمک نوک قاشق چای خوری
- خامه فرم گرفته 2 پیمانه
- پودر پسته جهت تزیین
- قیف دوکی شکل 10 عدد
طرز تهیه: برای شروع روغن را روی حرارت آب کرده و بعد از کمی سرد شدن، زرده های تخم مرغ را به آن افزوده و خوب هم بزنید. حال، بیکنیگ پودر، وانیل و نمک را به شیر اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید و سپس، آن را به ترکیب زرده تخم مرغ و روغن اضافه و خوب هم بزنید. در این مرحله پودر قند را ریخته و هم بزنید و در نهایت آرد الک شده را در چندین مرتبه اضافه کرده و بزنید تا مایع خمیر، گلوله گلوله نشود. سپس، با دست آن را ورز دهید تا حدی که به دست نچسبد. این خمیر را در یک کیسه فریز به مدت 2 تا 3 ساعت قرار داده و روی آن را بپوشانید. سپس روی یک میز یا تخته آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز کنید.
حال با یک چاقو خمیرها را به نوارهایی به عرض یک سانتی متر برش بزنید. قیف ها را چرب کرده و نوارها را از نوک قیف دور آن بپیچانید (دو سوم قیف پوشیده از خمیر باشد) و انتهای هر نوار را به سفیده تخم مرغ زده شده آغشته کرده و لبه ها را به هم بچسبانید. در پایان نیز یک زرده تخم مرغ زده شده را به کمک برس روی خمیرها بمالید. در قابلمه ای نسوز روغن را تا نیمه پر کنید و اجازه دهید روغن داغ شود، حال قیف ها را یک به یک داخل روغن انداخته تا سرخ شوند. پس از بیرون آوردن شیرینی ها و خنک شدن آن ها، به کمک یک چاقو قیف ها را به آرامی در آورده و داخل شیرینی ها را با خامه فرم گرفته پر کنید و در نهایت مقداری پودر پسته بر روی خامه ها بپاشید.
از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.
هل سفید را با خواص تقویت کننده معده، معطرکننده غذاها، ضد افسردگی، تقویت کننده قلب، اشتهاآور و خوشبو کننده دهان، مسکن دردهای روماتیسمی و ضد اسپاسم، خرد کننده سنگ مثانه و کلیه و ضد میکروب، تنظیم کننده عادت ماهیانه و قاعدهآور، محرک و ضد تهوع و درمان سرماخوردگی و برونشیت، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.