دستور پخت آسان شیرینی های استان سیستان و بلوچستان
دستور پخت آسان شیرینی های استان سیستان و بلوچستان
استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرقی ایران یکی از شگفتانگیزترین و دیدنیترین مناطق کشور است و میزبان انواع میوههای گرمسیری و غذاهای محلی است. سیستان و بلوچستان دومین استان بزرگ کشور پس از کرمان است. هر منطقه، شهر، یا کشوری با توجه به نوع مواد غذایی و محصولات تولیدی همان منطقه خوراک و غذاهای مخصوص به خود را دارد، در این مقاله به معرفی انواع شیرینی های سنتی استان سیستان و بلوچستان می پردازیم و خواهیم دید که چه نوع شیرینی در این استان محبوبیت بیشتری دارد.
لندو
شیرینی لندو یکی از انواع شیرینی های سنتی شهر زابل است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، لندو ترکیبی از خرما، گندم و کنجد است. و به عنوان یک میان وعده بسیار محبوب است.
مواد لازم برای شیرینی لندو
- خرما 500 گرم
- گندم 600 گرم
- کنجد به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی لندو
برای تهیه اول از همه هسته خرما را جدا کرده و در ظرفی ریخته میشود. بعد از آماده کردن خرما نوبت گندم است که بعد از خوب برشته شدن، گرم گرم در خرما ریخته میشود. کنجد را هم به همین صورت اضافه میکنند. وقتی همه گندمها و کنجدها به خرما اضافه شد مواد را با هم مخلوط کرده و زیر بار سنگین گذاشته میشود تا بهم خوب بچسبند و سفت شوند. بعد از ۱۲ الی ۱۳ ساعت از زیر بار برداشته و به شکل دلخواه در میآید
دستور پخت آسان شیرینی های استان سیستان و بلوچستان