شش ادویه با خواص درمانی فوق العاده
شش ادویه با خواص درمانی فوق العاده که در قفسه های آشپزخانه خودنمایی می کنند
معمولا اکثر افراد، غذاهای ادویه دار را دوست دارند و از ادویه ها در تهیه غذاهای خود استفاده می کنند و اما اگر از آن دسته از افرادی هستید که میانه خوبی با این دنیای رنگارنگ و متنوع ندارید، توصیه می کنیم در رویه خود تجدید نظری کرده و ادویه ها را دریابید. به گفته محققان ادویه های سرشار از آنتی اکسیدان اجازه نمی دهد میزان انسولین و تری گلیسیرید بعد از صرف غذا افزایش یابد و به این ترتیب خطر بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند. طبق آزمایشات بعد از صرف غذاهای ادویه دار میزان انسولین به میزان بیست و یک درصد و میزان تری گلیسیرید به میزان 31 درصد کاهش می یابد. از این گذشته مقاومت آنتی اکسیدانی سیزده درصد بعد از صرف غذای ادویه دار افزایش می یابد.
فلفل سیاه :
صدها سال پیش، تاجران، فلفل سیاه را سلطان ادویه ها قلمداد می کردند و این ادویه یکی از اولین کالاهای تجاری میان هند و اروپا بود، خواص بی شمار این ادویه باعث محبوبیت بیش از اندازه آن شده، از جمله خواص آن، خاصیت آنتی اکسیدانی است. همچنین روغن فلفل سیاه یکی از کاربردی ترین روغن ها در مقابله با باکتری های مضر است و از دیابت نوع دو و فشار خون بالا پیشگیری می کند و حاوی ترکیبات موثری برای مقابله با باکتری هاست.
زعفران علیه یک سرطان خطرناک :
پژوهش ها نشان می دهد، زعفران با بهبود فرآیند آپوپتوز (مرگ سلولی برنامه ریزی شده) و جلوگیری از تکثیر بی رویه سلول ها و اثر ضد التهابی که دارد، می تواند آغاز سرطان کبد یا گسترش آن را به شکل قابل توجهی مهار کند، سرطان سلول های کبدی پنجمین سرطان شایع در جهان و سومین عامل مرگ در مبتلایان به سرطان به شمار می رود. همچنین راز پیشگیری از نابینایی در سال های پیری در زعفران نهفته است.
زرد چوبه یا ادویه کاری :
محققان، موفق به ساخت ایمپلنی شده اند که می تواند رشد تومورهای سرطانی سینه را با استفاده از زردچوبه یا ادویه کاری متوقف کنند. ماده کارامین که موجب رنگ زرد روشن در ادویه کاری است، می تواند به کوچک شدن سلول های سرطان سینه کمک کند.