سوپ های مخصوص افراد دیابتی
دستور پخت سوپ های مخصوص افراد دیابتی
سرو کردن سوپ رقیق قبل از غذای اصلی ضمن اینکه شدت گرسنگی را کاهش می دهد، با کم کردن اشتها موجب صرفه جویی در مصرف کالری های اضافی می شود، سوپ خوشمزه ای که با مهارت و با سلیقه پخته شده باشد، جایگزین خوبی برای وعده غذای اصلی ناهار یا شام است.
سوپ مارچوبه !
مواد لازم برای دو نفر :
- 300 گرم شاخه سفید مارچوبه
- یک قاشق چای خوری کره یا روغن رژیمی
- نمک یددار، فلفل سفید به مقدار نیاز
- یک قاشق غذاخوری آرد سفید
- 1/8 لیتر شیر
- 1/4 لیتر سوپ سبزیجات
- 1/8 لیتر خامه
- کمی گرد جوز هندی
- یک قاشق غذاخوری شاهی تازه
سوپ های مخصوص افراد دیابتی
طرز تهیه :
مارچوبه ها را بشویید، سرشاخه های آن را جدا کرده کنار بگذارید و باقی مارچوبه ها را در حلقه هایی به قطر 2 سانتی متر تکه کنید، کره را در تابه آب کنید و مارچوبه ها را در آن تفت دهید و کمی نمک بزنید آرد را هم روی آن بپاشید و تفت دهید، سپس شیر و سوپ را به آن اضافه کنید، درب ظرف را بسته و مخلوط را با درجه متوسط به مدت 10 دقیقه حرارت دهید و سپس با همزن آن را به صورت پوره درآورید، حالا سرشاخه های مارچوبه و خامه را به آن اضافه کنید و به مدت ده دقیقه دیگر حرارت دهید، در پایان با افزودن فلفل و نمک آن را خوش طعم کرده و شاهی خرد کرده را روی آن بپاشید و سرو کنید.
سلام ایا سوپ نیم دانه برنجی برا زن باردار دیابتی خوب است یا ن
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان برای درج نظر محترمان. برای سلامتی جنین و مادر حتما حضوری از متخصص مشاوره دقیق بگیرید.
موفق و پیروز باشید!
سلام مامانم قند داره الانم سرما خورده میخوام براش سوپ درست کنم جوی درک براش ضرر داره؟
عرض ادب و احترام
بله کلا جو از همه نوعش را باید با احتیاط مصرف کنید.
شما بجای جو از دال عدس استفاده کنید.
شاد و سلامت باشید.
سلام و عرض ادب
جسارتا شما در مواد پخت یکی از سوپ هایی که مخصوص افراد دیابتی است، سیب زمینی را ذکر کرده اید؛ در حالی که سیب زمینی سرشار از نشاسته بوده و قند را به سرعت بالا می برد و به هیچ وجه خوردن آن برای این گونه افراد مفید نمی باشد.
درود بر شما
ممنون برای ارسال نظرتون جناب آقای سپهر عزیز
در مورد اشاره ایی که فرمودید خدمت تون عرض کنم که سیب زمینی و مواد نشاسته ایی برای افراد دیابتی مضر هست، اما این دلیلی بر کنار گذاشتن صد درصدی این گیاه و بقیه نشاسته ها یا سبزیجات نمیشه و نباید بصورت کامل این اقلام را از سبد غذایی حذف کنیم، میزان مصرف با نظر پزشک یا کارشناس تغذیه می تواند مشخص شود.
پس می توان اینگونه اشاره کرد که اگر در یک وعده غذایی مقدار یک پنجم بشقاب غذا یا حدود ۱۰۰ گرم نشاسته در وعده غذایی شخص گنجانده شود اشکالی در بیماری اشخاص دیابتی نخواهد داشت. (البته افراد با دیابت بالا باید از پزشک مشاوره بگیرند) چرا که این اشخاص به این گیاهان و برخی از سبزیجات دارای نشاسته به دلیل داشتن مواد ضروری و مغذی دیگری که دارند احتیاج دارند، ضمن اینکه داخل سوپ از لوبیا سفید نیز استفاده شده که باعث شکسته شدن نشاسته در دستگاه گوارش با سرعت بیشتری می شود.
موفق باشید.