سبزی های مفید زمستانی در طب آیورودا
سبزی های مفید زمستانی در طب آیورودا
طب آیورودا، طب سنتی هندوستان است که قدمتی 5000 ساله دارد. اساس این طبابت بر مبنای درمان گیاهی است. همچنین تاکید زیادی بر مصرف مواد طبیعی از جمله سبزی های تازه دارد. در این مقاله بر اساس طب آیورودا برخی از سبزی های که در زمستان مفید هستند، شرح داده شده است.
سبزی های مفید زمستانی در طب آیورودا
سبزی هایی که باید در زمستان خورده شوند
شما باید در زمستان مراقبت های خاصی غذایی داشته باشید، زیرا بی دقتی شما خطر ابتلا به سرما خوردگی و تب را افزایش می دهد. به علت کمبود نور خورشید در این فصل و کمبود ویتامین دی، سلول های خونی فشرده می شوند که به دلیل آن گردش خون به درستی انجام نمی شود. بنابراین، توصیه می شود که در این فصل سبزیجات بخورید. گیاهانی چون ماش، گیاه سلمک (سلمه تره)، سبزی خردل و غیره نه تنها خوشمزه هستند، بلکه بدن را سالم نگه می دارد و همچنین از بیماری ها محافظت می کند.
سبزی خردل
در زمستان، مصرف سبزیجات خردل نه تنها خوشمزه است بلکه عطر و طعم خوبی نیز دارد و همچنین از مزایا مرتبط با سلامتی بدن غنی می باشد. سبزی خردل حاوی مقدار زیادی کالری، چربی، کربوهیدرات، فیبر، قند، پتاسیم، ویتامین آ، ث، دی، ب 12، منیزیم، آهن و کلسیم است. با توجه به وجود آنتی اکسیدان ها، نه تنها مواد سمی را از بدن حذف می کنند، بلکه باعث افزایش مقاومت بیماری می شوند. با توجه به غلظت بالای فیبر در سبزیجات خردل، سیستم گوارش بهبود می یابد، سطح کلسترول آن کاهش می یابد و بیماری های قلبی نیز کاهش می یابد.
همچنین بخوانید: خواص پنج میوه و سبزی قرمز رنگ