سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن

8155 بازدید
21 آبان 98
بهاره
,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400
آخرین به روزرسانی 29 دی 1398

با روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن آشنا شوید

روغن گی یا روغن Ghee به عنوان یک کره تصفیه شده، جز اصلی آشپزی سنتی در هند می باشد که علاوه بر مصرف خوراکی، در طب آیورودا (طب سنتی هند) استفاده درمانی بسیاری نیز دارد. این روغن در طی فرآیند جوشاندن و سپس روان کردن کره های حیوانی (معمولا شیر گاو) تهیه می شود که در طول این فرآیند پروتئین ها (پروتئین کازئین و پروتئین وی) و مواد جامد شیر (شامل لاکتوز) حذف می شود. این روغن حاوی ویتامین آ، ویتامین دی، ویتامین ای، ویتامین کا و همچنین اسید های چرب غیر اشباع لینولئیک و اسید بوتیریک است که فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد. حال در ادامه این مقاله با روش تهیه روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن آشنا شوید.

 

روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن

روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن

 

چگونه روغن گی بسازیم

درمان خانگی با آیورودا نیاز به گی یا کره تصفیه شده دارد که از اجزای اصلی است. میزان گفته شده در اینجا برای چندین هفته کافی است. آن را در یک ظرف دربسته و در قفسه آشپزخانه نگاه دارید. گی نیازی به یخچال ندارد و به گفته متخصصان آیورودا، فرایند پختن کلسترول را می سوزاند.

روش تهیه روغن گی

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

6
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. مونا صبوری
    19 خرداد 1402

    خب از کجا بخریم؟ اصل هندوستان

    • سعید
      9 بهمن 1402

      همون روغن زرد کرمانشاهی خودمونه.هر کی خواست اصل و تهیه شده از شیر تازه گاو روستایی دارم .به شرط

      • عطارک
        11 بهمن 1402

        عرض ادب و احترام

        خیر این دو باهم کاملا تفاوت دارند. روغن گی شاید از نظر ظاهری برای شما همان روغن زرد باشد٬ اما ذاتا پروسه و مراحل تهیه متفاوتی دارد.

        شاد و سلامت باشید.

        • حامد بهزادی
          11 بهمن 1402

          سلام بر عزیزان عطارک
          روغن گی هیچ تفاوتی با روغن زرد گاوی یا روغن کرمانشاهی یا ساری‌یاغ ندارد
          روغن گی هند دقیقا از ماست درست می شود و با این تفاوت بعد از جدا کردن کره ی ماست
          این کره را می جوشانند و روغن را استحصال می کنند.
          در ایران از خامه ی شیر گاو هم با جوشاندن خامه روغن استحصال می نمایند.
          بازهم سپاس از عطارک

          • عطارک
            15 بهمن 1402

            عرض ادب و احترام

            سپاس فراوان از ثبت نظر و تجربه محترم شما. در ظاهر و تجاری اینگونه ست٬ اما در اصل گی روغنی کاملا متفاوت با تصورات شما می‌باشد. البته در شکل تجاری روغن گی پروسه متفاوتی نسبت به اصل خود دارد.

            شاد و سلامت باشید.

        • هایدی
          20 خرداد 1404

          با عطارک کاملا موافقم زیرا تهیه کره گی پروسه خاصی دارد که در بالا توضیح کامل دادند. سپاس از عطارک گرامی

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax