روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن
آخرین به روزرسانی 29 دی 1398
با روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن آشنا شوید
روغن گی یا روغن Ghee به عنوان یک کره تصفیه شده، جز اصلی آشپزی سنتی در هند می باشد که علاوه بر مصرف خوراکی، در طب آیورودا (طب سنتی هند) استفاده درمانی بسیاری نیز دارد. این روغن در طی فرآیند جوشاندن و سپس روان کردن کره های حیوانی (معمولا شیر گاو) تهیه می شود که در طول این فرآیند پروتئین ها (پروتئین کازئین و پروتئین وی) و مواد جامد شیر (شامل لاکتوز) حذف می شود. این روغن حاوی ویتامین آ، ویتامین دی، ویتامین ای، ویتامین کا و همچنین اسید های چرب غیر اشباع لینولئیک و اسید بوتیریک است که فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد. حال در ادامه این مقاله با روش تهیه روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن آشنا شوید.
روغن گی (Ghee) و خواص درمانی آن
چگونه روغن گی بسازیم
درمان خانگی با آیورودا نیاز به گی یا کره تصفیه شده دارد که از اجزای اصلی است. میزان گفته شده در اینجا برای چندین هفته کافی است. آن را در یک ظرف دربسته و در قفسه آشپزخانه نگاه دارید. گی نیازی به یخچال ندارد و به گفته متخصصان آیورودا، فرایند پختن کلسترول را می سوزاند.
خب از کجا بخریم؟ اصل هندوستان
همون روغن زرد کرمانشاهی خودمونه.هر کی خواست اصل و تهیه شده از شیر تازه گاو روستایی دارم .به شرط
عرض ادب و احترام
خیر این دو باهم کاملا تفاوت دارند. روغن گی شاید از نظر ظاهری برای شما همان روغن زرد باشد٬ اما ذاتا پروسه و مراحل تهیه متفاوتی دارد.
شاد و سلامت باشید.
سلام بر عزیزان عطارک
روغن گی هیچ تفاوتی با روغن زرد گاوی یا روغن کرمانشاهی یا سارییاغ ندارد
روغن گی هند دقیقا از ماست درست می شود و با این تفاوت بعد از جدا کردن کره ی ماست
این کره را می جوشانند و روغن را استحصال می کنند.
در ایران از خامه ی شیر گاو هم با جوشاندن خامه روغن استحصال می نمایند.
بازهم سپاس از عطارک
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان از ثبت نظر و تجربه محترم شما. در ظاهر و تجاری اینگونه ست٬ اما در اصل گی روغنی کاملا متفاوت با تصورات شما میباشد. البته در شکل تجاری روغن گی پروسه متفاوتی نسبت به اصل خود دارد.
شاد و سلامت باشید.
با عطارک کاملا موافقم زیرا تهیه کره گی پروسه خاصی دارد که در بالا توضیح کامل دادند. سپاس از عطارک گرامی