سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

روش استفاده از کندر و خواص آن

7360 بازدید
24 دی 96
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

روش استفاده از کندر و خواص آن

نام های دیگر کندر آن لبان، لیبان، لوبان، شعب یمانی می باشد. کندر، صمغ رزینی است که از گیاهان خاردار به ارتفاع حدود دو متر گرفته می شود که دارای چند گونه است، درختچه هایی است کوچک و پر شاخه، برگ های آن مرکب و متشکل از هفت یا پانزده برگچه می باشد که دندانه دارند و تمام گیاه پوشیده از کرک پنبه ای است.

با شکافی که در تنه ی درختچه مولد کندر ایجاد می کنند، شیرابه ی سفید رنگی از آن خارج می شود که در مجاورت هوا به تدریج سفت می گردد. این صمغ در بازار به صورت قطعات کوچک یا در ابعاد شاه بلوط فروخته می شود. صمغی است خشک با طعمی تلخ، کمی گس و کمی معطر.

روش استفاده از کندر و خواص آن

روش استفاده از کندر و خواص آن

خواص درمانی کندر :

دارای طبیعت گرم و خشک است، اگر هر بار اندازه دو گرم از آن خورده شود، معرق، مدر، مقوی قلب و قاعده آور است، جلب کننده ی رطوبات دماغی است، وجع یا مرمیقیا (بیماریی که شخص تصور می کند بر روی پوستش، مورچه یا حشره ای در حال حرکت است) را درمان می کند.

خشک کننده و قابض است، بند آورنده ی خون می باشد و از خون ریزی های خارجی و خون روی سینه جلوگیری می کند، گازها را تحلیل می برد، در موارد روماتیسم، ناراحتی های پوستی و بیماری عصبی تجویز می شود و اگر در دهان آن را بجوید، دندان و لثه را تقویت می کند و اگر با عسل خورده شود، فراموشی و ضعف حافظه را مرتفع می کند.

یک مثقال از آن را کوبیده و با شکر بخورید، دستگاه گوارش را تقویت کرده و گازهای غلیظ و نفخ آن را نیز زایل می گرداند، رطوبت را خشک می کند، هاضمه را تحریک می نماید، اسهال خونی و خون ریزی از مقعد و بواسیر را درمان می کند. مدتی هر روز صبح ناشتا به اندازه دو نخود از آن را بلع کنید. هوش را زیاد می کند و اگر زن باردار در سه ماهگی گاه گاهی آن را بخورد، هوش طفل او زیاد خواهد شد.

آن را با مصطکی بکوبید و بخورید، خفقان را رفع می کند، صاف کننده ی صدا و آواز می باشد و برای افراد خواننده بسیار خوب است و اگر هموراه با صمغ عربی بخورید، برای رفع بدبویی و تنگی نفس و رفع سرفه های مزمن رطوبتی نافع است. هر بار دو گرم از آن را با زرده تخم مرغ و عسل مخلوط کرده و بخورید. برای افزایش تولید اسپرم و تقویت نیروی جنسی مفید است.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

3
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. مهدی نصیری
    22 اردیبهشت 1404

    سلام
    بنده حدودا ۴ سال پیش ۳۰۰ گرم کندر از شما خریدم
    نصفش هنوز مانده استفاده نکردم
    میخواستم از خدمتتون سوال کنم آیا خراب و فاسد نشده است بعد از چهار سال ؟
    ظاهرش تغیری نکرده و خارج از یخچال در کشوی کمد در این مدت نگهداری کردم
    خیلی ممنون میشم پاسخ بدهید چگونه میتوانم بفهمم هنوز سالم و قابل استفاده هست یا نه ..؟ با تشکر از مجموعه عالیه عطارک

    • عطارک
      30 اردیبهشت 1404

      درود و سلام

      اگر کندر رو در جای خشک و خنک نگهداری کرده اید، بخش زیادی از خواصش حفظ شده؛ به خصوص اگر ظاهرش تغییر زیادی نکرده.
      اما توجه داشته باشید که با گذشت زمان، مواد موثره گیاهان ممکن است کمی کاهش پیدا کند.
      برای نتیجه گیری موثرتر، بهتر است از کندر تازه تر استفاده کنید.
      در صورت تمایل می تونید مقداری از کندر رو برای تست استفاده کنید و ببینید آیا هنوز اثرگذاری مورد نظرتون رو داره یا نه.

  2. هوژان هاوار
    24 اسفند 1401

    با سلام خدمت جنابعالی و تشکر بابت مطلبتون ، مطلب جالب بود ولی چون یک تحقیق علمی پشتوانه آن نیست کسی نمیداند که چقدر می تواند در مواردی که ذکر شده موثر باشد.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax