راهنمای تغذیه سالم و طبیعی
راهنمای تغذیه سالم و طبیعی و رژیم غذایی مناسب
تغذیه سالم می تواند تاثیرات خوبی بر روی سلامتی انسان داشته باشد و از پیشرفت بیماری های جلوگیری به عمل آورد؛ به کار بردن رژیم صحیح عامل اصلی سلامت است، به عکس سو تغذیه مهمترین علت ایجاد بیماری است. اما چگونه می توان تغذیه درست را از تغذیه نادرست تشخیص داد؟
ما غذا می خوریم تا زنده بمانیم لیکن چنین به نظر می رسد که بعضی مردم مقصود اصلی غذا خوردن را از نظر دور داشته اند و به جای آن که فکر کنند غذا خوردن مانند تنفس و خواب امری ضروری است آن را وسیله برای ارضای امیال خود قرار داده اند و به معیار اصلی ارزش مواد غذایی و عناصر لازم برای حفظ تندرستی موجود در آن نیندیشیده اند بلکه به طعم و مزه و … که موجب شیرین کردن کام و رضایت خاطر است توجهی بیش از حد لازم می کنند. در نتیجه عدم توجه به علت اصلی و مقصود نهایی از خوردن غذا جای شگفتی نیست که امروزه اغلب کشورهای متمدن اقلامی از مواد غذایی مصنوعی به ظاهر خوش آیند ساخته اند که بدون توجه به ارزش واقعی بهداشتی آن ها را مصرف می کنند. توجه کردن به ارزش غذایی که استفاده می کنیم بسیار مهم است.
معایب غذاهای معمولی!
بعضی از پزشکان شیمیایی نقش املاح معدنی موجود در مواد غذایی طبیعی و سالم را به کلی از نظر دور داشته اند. برای آن ها فقط تامین مواد مورد نیاز از لحاظ مواد پروتئینی، نشاسته ای، قندی و چربی مطرح است، آن ها چنین استدلال می کنند که پروتئین برای ساختمان بدن، قند و نشاسته برای ایجاد نیرو و چربی جهت تامین حرارت مورد لزوم است و اهمیت املاح موجود در مواد غذایی طبیعی که برای پاکسازی و تصفیه دستگاه های بدن ضروری و لازم است را مورد توجه قرار نمی دهند.
علاوه بر بی توجهی کامل به ارزش واقعی و املاح معدنی آلی، لزوم تامین آن ها به مقدار کافی در غذای روزانه را نیز مورد توجه قرار نمی دهند. بر اثر مصرف مداوم و روزمره مقادیر زیادی مواد غذایی عاری از عناصر حیاتی و املاح معدنی مورد لزوم در دستگاه های مختلف بدن مقادیر زیادی مواد سمی جمع می شوند که سرانجام بدن به طور خودکار به فکر تمیز کردن آن ها می افتد و به عبارت دیگر بیماری ظاهر می شود.
راهنمای تغذیه سالم و طبیعی