دستور پخت هوموس خانگی خوشمزه و مقوی
دستور پخت هوموس خانگی خوشمزه و مقوی
هوموس یک دیپ خامه ای خوشمزه است که دوز خوبی از پروتئین، فیبر و چربی های مفید برای قلب را ارائه می دهد. ماده اصلی این غذا مدیترانه ای نخود است. نخود به عنوان عضوی از خانواده حبوبات، سرشار از پروتئین و فیبر است. نخود همچنین سرشار از انرژی می باشد، شما را برای مدت طولانی تری سیر می کنند و به کاهش کلسترول کمک می کنند.
تاهینی(ارده)، خمیری است که از دانه های کنجد تهیه می شود، یکی دیگر از اجزای جدایی ناپذیر هوموس است. به آن خمیر کنجد یا کره کنجد نیز می گویند و به راحتی می توان آن را مانند کره بادام زمینی تهیه کرد. در واقع، به عنوان یک جایگزین جالب کره بادام زمینی عمل می کند. تاهینی سرشار از ویتامینهای ضروری، مواد معدنی و چربیهای غیراشباع سالم است. سرشار از آهن، کلسیم، منیزیم، ویتامین B و پروتئین است. به علاوه، طعم آجیلی خوبی به هوموس اضافه می کند.
از دیگر موادی که برای تهیه هوموس استفاده می شود می توان به سیر، روغن زیتون، آبلیمو، پودر زیره، فلفل سیاه و نمک اشاره کرد. سیر به ویژه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی برای سلامتی شما مفید است.
هوموس یک ماده غذایی با پروتئین بالا و کم کربوهیدرات است که اگر در حد اعتدال مصرف شود، به مبارزه با هوس های گرسنگی و کاهش تنقلات بیش از حد کمک می کند. علاوه بر این، آهن بالای آن به افزایش انرژی شما کمک می کند.
طرز تهیه هوموس نخود
مواد لازم جهت تهیه هوموس:
- نخود
- ارده
- روغن زیتون
- ½ لیمو
- حبه های سیر
- فلفل سیاه
- پودر زیره
- نمک
- جعفری
- یک زودپز
- مخلوط کن یا غذاساز
- پیمانه و قاشق
- قاشق همزن