دستور پخت شیرینی های سنتی استان قزوین
دستور پخت شیرینی های سنتی استان قزوین
صنعت شیرینی پزی هنری است آمیخته با ظرافت های یک هنر اصیل؛ اصالت و رایحه بومی و ملی که در شیرینی های اصیل ایرانی وجود دارد، در هیچ یک از شیرینی های مشابه پیدا نمی شود. باید در دهان گذاشت و آرام آرام زیر دندان برد تا جادوی طعم و مزه اش فاش شود. شیرینی های یزدی، قزوینی، تبریزی و کرمانشاهی و… هر یک با بهترین نسخه های سحر آمیز قنادی، هر نوع ذائقه تنوع طلبی را در کنار خود سیراب می کند. در این مقاله مجموعه ای از شیرینی های سنتی و خشک قزوین را با بهترین و صحیح ترین فرمول آماده و در اختیار علاقه مندان قرار دادیم.
شیرینی چرخی قزوین
مواد لازم:
- آرد برنج 125 گرم
- آرد سفید 400 گرم
- روغن 200 گرم
- ماست 40 گرم
- پودر شکر 125 گرم
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر پسته جهت تزئین
طرز تهیه:
روغن را آبکرده و با پودر شکر مخلوط کنید. زرده های تخم مرغ و تخم مرغ کامل را کمی همزده و با روغن و پودر شکر مخلوط نمایید. ماست و وانیل را به آن بیفزایید. آرد برنج و آرد سفید را الک کرده و با مایه شیرینی مخلوط کرده تا خمیری یک دست تهیه شود. خمیر به دست آمده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید.
سپس قالب مخصوص شیرینی چرخی را به چرخ گوشت وصل کرده و خمیر شیرینی را از آن بگذرانید. خمیر را به قطعات 5 سانتی متری برش داده، در سینی چرب نشده بچینید. روی آن پودر پسته پاشیده و درون فر از قبل گرم شده، بین 12 تا 15 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید.
شیربنی فلور را دستورش بذارید