topNotif

خوشبو کننده دهان خانگی ؛ از بین برنده بوی بد و بهبود هضم

1724 بازدید
29 آذر 01
ریحون
,
بروزرسانی شده در تاریخ 18 آذر 1401

خوشبو کننده دهان خانگی ؛ از بین برنده بوی بد و بهبود هضم

آیا با بوی بد دهان مبارزه می کنید؟ دیگر نگران نباشید! مخلوط کردن برخی از مواد معمول آشپزخانه تنها کاری است که باید انجام دهید تا یک درمان سریع برای بوی بد دهان ایجاد کنید.

این مشکل می تواند ناشی از افزایش باکتری های ایجاد کننده بو در دهان به دلیل کاهش بزاق یا نوعی مشکل معده باشد. با این حال، رایج ترین دلیل خوردن غذاهایی مانند پیاز خام یا سیر است. یک خوشبو کننده دهان خوب می تواند این مشکل را در هر زمان برطرف کند.

شما می توانید خوشبو کننده دهان خانگی خود را با موادی که در آشپزخانه در اختیار دارید تهیه کنید. بعلاوه، ساختن آن در خانه مزایای زیر را دارد:

  •  ارزان است: با استفاده از تمام مواد اولیه آشپزخانه، خوشبو کننده دهان خانگی شما بیش از کسری از هزینه محصولات تجاری نخواهد بود.
  • بدون مواد نگهدارنده یا شیمیایی: تهیه خوشبو کننده دهان در خانه شما را از شر تمام شیرین کننده های مصنوعی، نگهدارنده ها، رنگ ها و سایر مواد شیمیایی موجود در محصولات تجاری خلاص می کند.
  • شما می توانید مواد تشکیل دهنده خود را انتخاب کنید: خوشبو کننده دهان خانگی به شما امکان می دهد آزمایش کنید. شما می توانید از میان مواد با کیفیت مورد علاقه خود انتخاب کنید و چند مخلوط موثر را که بیشتر دوست دارید به دست آورید.

در اینجا برخی از موادی که می توانید استفاده کنید آورده شده است:

  • هل: هل ادویه ای منحصر به فرد است، رایحه ای شدید دارد که به دفع هرگونه بوی بد از دهان کمک می کند. همچنین به هضم غذا کمک می کند و مشکلاتی مانند نفخ را برطرف می کند.
  • دارچین: دارچین از رشد باکتری های ایجاد کننده بو جلوگیری می کند. همچنین دستگاه گوارش را گرم و تحریک می کند. به علاوه، به عنوان یک نگهدارنده طبیعی مواد غذایی برای جلوگیری از فساد مواد غذایی عمل می کند، بنابراین به افزایش ماندگاری خوشبوکننده دهان خانگی شما کمک می کند.
  • میخک: میخک دارای خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی قوی است که به درمان و مبارزه با عفونت های دهان کمک می کند.
خوشبو کننده دهان خانگی ؛ از بین برنده بوی بد و بهبود هضم

خوشبو کننده دهان خانگی ؛ از بین برنده بوی بد و بهبود هضم

  • تخم گشنیز بوداده: این ادویه مغزی و گرم، طعمی عمیق و شدید به خوشبو کننده دهان می‌دهد.
  • رازیانه: دانه های رازیانه بسیار معطر و طعم دار حاوی آنتول هستند که خواص ضد میکروبی عالی در برابر باکتری ها، قارچ ها و مخمرها دارد. بعلاوه، رازیانه طعم شیرین خوبی دارد و باعث می شود دهان شما بعد از غذا احساس شادابی کند.
  • پودر زنجبیل خشک: زنجبیل خشک دارای خواص ضد باکتریایی است که باکتری های ایجاد کننده بو را در دهان از بین می برد. همچنین، تولید بزاق در دهان را تحریک می کند که به طور طبیعی به شستشوی باکتری ها کمک می کند.
  • دانه‌های کتان: این دانه‌های کوچک طعمی بادوام دارند و طعم آجیلی را حفظ می‌کنند و در از بین بردن بوی بد دهان معجزه می‌کنند.
  • دانه خربزه: دانه خربزه نیز برای هضم غذا مفید است. علاوه بر این، آنها طعم شیرین و آجیلی دارند.
  • دانه های خردل و کنجد سفید: دانه های معطر ریز، این دانه ها برای معده و هضم غذا بسیار مفید هستند.

از آنجایی که این مواد به تسکین بوی بد دهان و همچنین کمک به هضم غذا کمک می کنند، این دستور نه تنها به عنوان خوشبو کننده دهان عمل می کند، بلکه به عنوان یک کمک موثر هضم کننده است که می توانید بعد از غذا از آن لذت ببرید.

 

همچنین بخوانید: 10 درمان خانگی خشکی دهان با اثری فوق العاده

 

چیزهایی که نیاز دارید:

  • دانه های رازیانه – ¼ فنجان
  • دانه گشنیز – ¼ فنجان
  • دانه های کنجد سفید – ¼ فنجان
  • پودر زنجبیل خشک – 1 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین – 1 قاشق چایخوری
  • پودر میخک – ½ قاشق چایخوری
  • دانه هل – 2 قاشق غذاخوری
  • دانه زنیان – 1 قاشق غذاخوری
  • تکه های نارگیل خشک شده – به سلیقه شما
  • دانه کتان – 1 قاشق غذاخوری
  • دانه خربزه – 2 قاشق غذاخوری

مراحل آماده سازی

  1. دانه های رازیانه را در ماهیتابه روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه خشک کنید و کنار بگذارید.
  2. تخم گشنیز را به مدت 3 تا 4 دقیقه خشک کنید و به دانه های رازیانه تفت داده شده اضافه کنید.
  3. دانه های کنجد سفید را به مدت 5 دقیقه خشک کنید و به مخلوط اضافه کنید.
  4. دانه های خربزه بو داده را خشک کنید و با باقی موارد مخلوط کنید.
  5. سپس نارگیل برشته شده را روی حرارت کم خشک کنید تا قهوه ای طلایی شود و به مخلوط اضافه کنید.
  6. بذر کتان تفت داده شده را به مدت 6 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که شروع به پاشیدن کند، روی حرارت کم خشک کنید، سپس آنها را اضافه کنید.
  7. دانه های هل را به مدت 3 تا 4 دقیقه خشک کنید و به مخلوط اضافه کنید.
  8. همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  9. با دانه های هل مخلوط کنید.
  10. پودر زنجبیل خشک را اضافه کنید.
  11. میخک را اضافه کنید.
  12. پودر دارچین را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

شما می توانید خوشبو کننده دهان خانگی خود را تا 6 ماه در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. ظرف را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

کافیست تا 1 یا 2 قاشق چایخوری بعد از غذا یا هر زمانی که می خواهید دهان خود را خوشبو کنید میل کنید.

خوشبو کننده دهان خانگی؛از بین برنده بوی بد و بهبود هضم

خوشبو کننده دهان خانگی؛از بین برنده بوی بد و بهبود هضم

نکات اضافی:

  • همیشه مواد را با حرارت ملایم تفت دهید. تفت دادن روی حرارت زیاد ممکن است آنها را ترش کند.
  • همیشه خوشبو کننده دهان را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت و تغییر مواد تشکیل دهنده جلوگیری شود.
  • از خوردن غذاهای غنی از سولفید مانند سیر، پیاز و زنجبیل در شب، یا زمانی که انتظار دارید با دیگران برخورد نزدیک داشته باشید، مانند زمان قرار ملاقات خود اجتناب کنید.
  • از خوردن غذاهای غنی از پروتئین در شب اجتناب کنید، زیرا باکتری های بی هوازی در شب با پروتئین باقی مانده در دهان رشد می کنند.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

هل سفید را با خواص تقویت کننده معده، معطرکننده غذاها، ضد افسردگی، تقویت کننده قلب، اشتهاآور و خوشبو کننده دهان، مسکن دردهای روماتیسمی و ضد اسپاسم، خرد کننده سنگ مثانه و کلیه و ضد میکروب، تنظیم کننده عادت ماهیانه و قاعده‌آور، محرک و ضد تهوع و درمان سرماخوردگی و برونشیت و …، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0