آیا می دانید خوردن هویج خام بهتر است یا آب هویج؟
کدام بهتر است، خوردن هویج خام یا آب هویج؟
هویج (Carrots) یکی از سبزیجات نارنجی رنگ است که در بین بزرگسالان و کودکان طرفداران خاص خود را دارد. طبق تحقیقاتی که بر روی هویج انجام شده، این میوه اولین بار در کشورهای آسیایی به رنگ های زرد، قرمز و بنفش یا بی رنگ یافت شده بود، که از قرن 17 به بعد به رنگ نارنجی در دسترس عموم مردم قرار گرفت. هویج را می توان در فصل بهار و پاییز در اسموتی های مختلف، غذاها و سالادهای متعدد به صورت بخارپز، آب پز، گریل شده، خام و یا آب میوه استفاده کرد. متخصصان به واسطه ویتامین هایی که در هویج وجود دارد، آن را برای مصرف در هوای آلوده پیشنهاد کرده اند. بنابراین، سعی کنید در فصول سرد سال بیش از دیگر فصل ها از هویج استفاده کنید. با توضیحات گفته شده، آیا می دانید خوردن هویج خام بهتر است یا آب هویج؟
آیا می دانید خوردن هویج خام بهتر است یا آب هویج؟
چه ویتامین ها و املاحی در هویج وجود دارد؟
هویج سرشار از ویتامین کا، ویتامین ب یک، ویتامین ب 2، ویتامین ب 3، ویتامین ب 12، ویتامین آ، ویتامین ث و ویتامین ای است. همچنین، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی و فیبر بالایی دارد. هویج غنی از آنتی اکسیدان هاست که متخصصان صنعت کشاورزی با تغییراتی بر روی هویج، گونه های دیگری از آن به رنگ های مختلف را ایجاد کرده اند. هر کدام از آن ها نوع مخصوصی از آنتی اکسیدان ها را دارا می باشند، به عنوان مثال هویج قرمز حاوی آنتی اکسیدان بیشتری تحت عنوان لیکوپید، نسبت به دیگر گونه ها دارد.
بسیار عالی درمورد مصرف درست هویج توضیع داده بودین
بسیارممنونم