خوردن سیر قرمز چه فوایدی برای سلامتی بدن دارد
خوردن سیر قرمز چه فوایدی برای سلامتی بدن دارد
سیر قرمز علیرغم ظاهر خاصش، گونه ای دیگر از سیر می باشد و ممکن است آن ها را با رنگ های صورتی یا بنفش نیز ببینید. تغییرات رنگ تقریبا در هر یک از گونه های سیر ظاهر می شود و در لایه های سیر مشاهده می شود. سیر قرمز نه تنها به دلیل جذابیت ظاهری که دارد، بلکه به دلیل داشتن طعم خاصش نیز در سراسر جهان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
عموما حبه های سیر قرمز متقارن و بزرگتر از حبه های سیر سفید هستند، که باعث می شود کشاورزان تمایل بیشتری به کشت آن داشته باشند تعداد حبه ها ممکن است از 4 یا 6 تا 12 یا بیشتر از 20 حبه باشند.
درباره سیر قرمز بیشتر بدانید.
از دیدگاه تغذیه ای، سیر قرمز تقریبا دارای همان خاصیت هایی است که در انواع سیر سفید وجود دارد و مصرف آن به صورت خام برای بدست آوردن طیف کامل مواد مغذی مورد نیاز توصیه می شود. همچنین سیر قرمز به دلیل آنتی اکسیدان اضافه ای که در قالب رنگدانه های طبیعی اش وجود دارد فواید مختلفی برای سلامتی را دارا می باشد. به طور کلی، سیر بیشتر به دلیل خاصیت ضد میکروبی قوی و ترکیبات ارگانوسولفور، به ویژه آلیسین شناخته شده است. (ترکیبات ارگانوسولفور دستهای از ترکیبات آلی هستند که در آن اتم کربن با اتمهای گوگرد پیوند شیمیایی دارند و به طور کلی در سبزیجات مانند کلم بروکلی، گل کلم، سیر و پیاز یافت می شود؛ محتوای عملکردی گیاهان حاوی ترکیبات ارگانوسولفور پس از قطع سلول با برش یا خرد کردن گیاهان بدست می آید.)
سیر قرمز چه فوایدی برای سلامتی بدن دارد