خواص گیاه مومیایی

16778 بازدید
11 بهمن 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 8 مرداد 1403

خواص گیاه مومیایی را بشناسیم

گیاه مومیایی با نام های دیگر مومیا و عرق الجبار هم نیز می گویند کلمه مومیایی یونانی است، ماده ای است شیمیایی که به مقدار بسیار کم از شکاف سنگ های کوهستانی بعضی از نقاط زمین خارج می شود. عده ای از پزشکان سنتی منشا آن را بعضی از گیاهان دارویی می دانند که در طول تاریخ عمر زمین به عللی در لابه لای سنگ ها حبس شده و پس از تبخیر به تدریج سیلان یافته و از شکاف سنگ ها خارج می شود.

عده دیگر نسبت به منشا آن نظرات دیگری دارند. مومیایی دارویی است کمیاب و ذی القیمت. بهترین نوع مومیایی آن است که از کوه های داراب استان فارس و کوه های دیگری مانند کوه های کهکیلویه و اسطهبانات به دست می آید و مرغوب ترین آن نوعی است که سیاه و صاف، براق و نرم بوده، بوی بد نداشته و آغشته به خاشاک نباشد. خواص دارویی مومیایی تا چهل سال باقی می ماند.

آزمایش شناخت مومیایی اصل و خالص :

اگر آن را در دست بگیرید باید به زودی نرم گردد (مانند موم خالص زنبور عسل) و به دست آغشته شود یا به پای شکسته مرغ مومیایی بمالید و آن پا را ببندید و قدری مومیایی هم به او بخورانید، پای شکسته در مدت چهل و هشت ساعت بهبود می یابد یا جگر سیاه تازه ای را چاک بزنید، بعد مومیایی را به آن بمالید و روی هم بگذارید، مثل اول به هم می چسبد.

خواص درمانی مومیایی :

طبیعت آن گرم و خشک است و قدرت نفوذ آن در بدن و بافت ها بسیار زیاد است و سلول های بدن را تقویت می کند، مفرح و مقوی کلیه اعضای بدن است، کلیه اخلاط بلغمی و سرد مزاج بدن را متلاشی کرده و دفع می کند، برای درمان بیماری رعشه، ناراحتی های رطوبتی رحم و ثقل زبان بسیار مفید است، سکته های سخت علاج را مداوا می کند، خونریزی های معده و اثنی عشر و خونریزی شش ها را قطع می نماید.

نسخه ای جهت درمان فلج و سستی اعضای بدن :

برای درمان لقوه، فلج و سستی های اعضای بدن، دو مثقال آویشن را بجوشانید و دو حبه مومیایی را در آب صاف کرده آن حل کنید و بخورید. اگر مقداری از آن را در روغن زیتون حل کنید و در گوش بچکانید، درد گوش را ساکت می کند و چرک آن را می خشکاند. مقداری از آن را در آبغوره حل کنید، بعد فیتله ای از پنبه به آن آغشته کرده و در گوش بگذارید، ثقل سامعه (سنگینی گوش) را درمان می کند (در صورتی که از مراکز عصبی نباشد و تجمع مواد در جلوی پرده صماخ مشاهده نشود). برای درمان سرفه های رطوبی مزمن، سه روز هر روز، مقداری از مومیایی را در جوشانده عناب و سپستان مخلوط کنید و بنوشید.

 

همچنین بخوانید:  بهترین نوشیدنی برای درمان کمردرد در خانه

 

دیگر خواص مومیایی :

اگر مقداری از آن را ضماد کنید و مقداری از آن را با عرق رازیانه و زیره مخلوط کنید و بخورید،دردی که از ضربه خوردگی بر قفسه سینه یا کبد یا دنده ها باشد را تسکین می دهد. افرادی که به ضعف قدرت تناسلی و سرعت انزال یا عدم نعوظ مبتلا هستند، سه روز هر روز به مقدار یک جو، مومیایی را در چهل گرم عسل حل کرده و بخورند و کسانی که گرم مزاج هستند آن را همراه با آب میوه های سرد میل کنند. در صورتی که مومیایی را در مقداری روغن بادام تلخ حل کنید و بر زانو ماساژ دهید، درد زانو را تسکین می بخشد. برای افرادی که در اثر شهوت زیاد دچار سستی کمر شده اند، آن را در روغن زیتون آب کنند و بر پشت کمر بمالند.

اگر استخوان شکسته باشد، آن استخوان را سر جای خودش قرار دهید و قبل از بستن مقداری از مومیایی را بر آن بمالید و مقداری از مومیایی را بخورید، استخوان در مدت کوتاهی جوش می خورد، برای تسکین درد موضعی که از ضعف و بی قوه‌گی باشد مومیایی را در روغن خوراکی حل کنید و بر موضع بمالید.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

مومیایی را با خواص تقویت عمومی بدن، تقویت کلیه، تقویت قدرت باروری، قطع خونریزی معده، تسکین درد زانو، درمان فلج و سستی اعضای بدن، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

8
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0