خواص گل های خوراکی و فواید درمانی ها آن ها در بهبود بیماری
خواص گل های خوراکی و فواید درمانی ها آن ها در بهبود بیماری
گل ها سنبل زیبایی خداوند بر روی زمین هستند. برخی از این گیاهان کوچک علاوه بر زیبایی بی نظیرشان، از چنان خواص عالی برخوردار هستند که باور کردنی نیست. گل ها از قدیم در طبخ و در طب سنتی ایران جایگاه خاصی داشته و دارند. از دیرباز استفاده از گل ها در غذاها، شیرینی ها، دسرها و چای ها (دمنوش) مرسوم و متداول بوده است. از خواص گل های خوراکی برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شود. همچنین، گل ها به حفظ سلامت بدن کمک می کنند. در این مقاله به بررسی خواص گل های خوراکی و فواید درمانی ها آن ها در بهبود بیماری می پردازیم.
خواص گل های خوراکی و فواید درمانی ها آن ها در بهبود بیماری
خواص گل های خوراکی و فواید درمانی ها آن ها
خواص گل سرخ محمدی
شاید بتوان گفت گل محمدی پادشاه گل ها در ایران است. بهترین فراورده گل سرخ، عصاره آن یعنی گلاب است. اولین ویژگی بارز گلاب ایجاد احساس آرامش است. بوی گلاب سبب کاهش ترشح هورمون کورتیزول شده، در نتیجه از استرس و اضطراب نیز کاسته می شود. علاوه بر این، ملین بودن گلاب به سرعت بخشیدن سوخت و ساز بدن کمک می کند. وقتی سوخت و ساز بدن سریع باشد، از دست دادن کالری در بدن رخ می دهد، نتیجه اضافه وزن کاهش می یابد.
بر اساس تحقیقات انجام شده، به دلیل وجود فنول در گلاب، دارای خاصیت ضد التهابی است. محققان بر این باورند که، گلاب خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان و دیابت را کاهش می دهد. گلاب به رفع بوی بد دهان، طراوت و شادابی پوست و بی خوابی نیز کمک می کند. علاوه بر گلاب، خود گل سرخ در چای و شیرینی ها استفاده می شود و خواص مشابهی با گلاب دارد.