سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خواص گلپر برای سلامتی

3646 بازدید
21 دی 00
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 21 دی 1400

خواص گلپر

دانه های گلپر بوی منحصر به فردی دارند که می توان آن را بسته به ذائقه خود، تند یا معطر نامید. معمولا دانه های گلپر آسیاب می شوند و به عنوان ادویه استفاده می شوند. در آشپزی ایرانی از پودر گلپر برای طعم دادن به غذاهای برنجی، سوپ ها و عدسی استفاده می شود. یکی از محبوب ترین کاربردهای این ادویه، پاشیدن گلپر روی باقالی پخته شده و دانه های انار است.

یکی دیگر از کاربردهای جذاب گلپر این است که اغلب می توانید آن را با دانه های اسپند برای معطر کردن و ضدعفونی کردن فضا و البته رفع چشم زخم بسوزانید.

معرفی گیاه گلپر

نام قدیمی گلپر که به انگلیسی Heracleum persicum است، گیاه انجدان و یا انگدان می باشد و در کل بر دو نوع است: یکی انجدان خوشبو یا گلپر و دیگری به نام انجدان بد بو یا آنغوزه می باشد. در کتب قدیمی از انجدان خوشبو به نام های انجدان ابیض، انجدان طیب، حلتیت طبیب، حلتیت سفید و اسفندلیون نیز یاد شده است. حلتیت صمغ انجدان می باشد که دارای رنگ سفید است. برای به دست آوردن آن ساقه انجدان را از گردنه که بر روی ریشه قرار گرفته است قطع نموده و پایین آن را کمی گود می کنند تا صمغ که به صورت مایع است در آن گودی جمع شده و بسته گردد و در آخر روز محصول به دست آمده را جمع آوری می کنند. این صمغ اثر ضد تشنج، ضد کم و بادشکن دارد.

 

خواص گلپر

خواص گلپر

 

خواص گلپر

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax