خواص چای ترش (چای مکه) برای سلامتی و نحوه آماده سازی آن
با خواص شگفت انگیز گیاه چای مکه (چای ترش) در طب سنتی آشنا شوید
چای مکه (چای ترش یا چای مالمیر یا چای مازول یا چای قرمز) با نام علمی Hibiscus sabdariffa، گیاهی است از خانواده ختمی (Malvaceae)، علفی، پایا که ارتفاع آن به ٤متر می رسد. این گیاه ساقه قوی و برگ های بزرگ و منفرد با رگبرگ های پنجه ای دارد. این گیاه دارای خواص درمانی بسیار زیادی می باشد و یکی از قدیمی ترین چای ها با فواید فراوانی می باشد. در ادامه با خواص شگفت انگیز گیاه چای مکه (چای ترش) در طب سنتی آشنا شوید.
مشخصات ظاهری گیاه چای مکه (چای ترش)
سطح تحتانی پهنک آن سه لوب مشخص دارد، کاملا بی كرک بوده ولی سطح فوقانی آن پوشیده از کرک است. دمبرگ درازی پهنک برگ را به ساقه متصل می کند. در کناره برگ ها، گل هایی به رنگ زرد با لکه هایی در زمینه قهوه ای ظاهر می شود. این گل مرکب از ٥ کاسبرگ باریک با کناره پوشیده از تارهای کوتاه است. این کاسبرگ ها تدریجا در طی دوران نمو، گوشتدار می گردند و رنگ قرمز مایل به قهوه ای پیدا می کنند و حتی پس از خشک شدن و از بین رفتن گلبرگ ها نیز در اطراف تخمدان باقی می مانند، به طوری که تخمدان، وضع محصور در بین قطعات کاسه گل را پیدا می کند. میوه اش پوشینه، ٥ خانه، به طول ٢ تا ٣ سانتیمتر و واقع در بین کاسبرگ است.
خواص چای ترش (چای مکه)
چای مکه شامل قطعات داخلی و خارجی کاسبرگ ها که در زمان میوه دهی جمع آوری می شوند و شامل قطعات سخت و شکننده به رنگ قرمز و قرمز کم رنگ و به صورت ورقه های ضخیم است. در میان این قطعات، میوه های کروی با نوک تیز و دم کوتاه نیز دیده می شوند. این قطعات اغلب دارای طول 2 تا 3 سانتیمتر، بویی نامشخص و مزه ای ترش هستند.
بسیار ممنون و سپاسگزارم بابت اطلاعات مفیدتون
درود بر شما
بسیار خوشحالیم که مطالب این مقاله برای شما مفید بوده است????
شاد و پیروز باشید
ممنون وتشکربابت اطلاعات مفیدوارزنده🙏🏻