معرفی خواص و کاربرد گیاه داغداغان در طب سنتی
آخرین به روز رسانی 28 شهریور 1398
خواص و کاربرد گیاه داغداغان را بشناسید
گیاه داغداغان به فارسی، در نقاط مختلف جنگل های شمال ایران با نام های مختلف محلی از جمله دغدغان و تخم شناخته می شود. همچنین، با اسامی دیگری نظیر تاگوک، توخ و توغ (در افغانستان) شهرت دارد. این گیاه درختی است از تیره شاهدانگان که میوه و ریشه آن دارای خواص دارویی و درمانی بسیاری از جمله تقویت معده، درمان اسهال، درمان سرفه و … است.
مشخصات ظاهری گیاه داغداغان
گیاه داغداغان (Celtis australis) درختی است از راسته گل سرخ (Rosales) و تیره شاهدانگان (Cannabaceae) که بلندی آن بین 20 تا 25 سانتی متر می باشد.. تنه این درخت کوتاه، قطور و تاج گرد بوده و پوست تنه آن نیز صاف و به رنگ خاکستری تیره می باشد. برگ های درخت توغ بیضی، دندانه دار، نوک تیز و به طول 5 تا 15 سانتی متر می باشد. همچنین، روی برگ، زبر و به رنگ سبز تیره و زیر برگ دارای کرک های نرم و خاکستری رنگ است. میوه داغداغان کوچک در ابعاد یک نخود، کمی گوشتی و قدری شیرین، خوش طعم و خوش بو به رنگ قهوه ای سیر که خوردنی است. از ریشه این درخت نیز یک ماده زرد رنگی برای رنگرزی استخراج می شود.
معرفی خواص و کاربرد گیاه داغداغان
باسلام من حسین هستم از لرستان خواستم بدونم ایا شما میوه داغداغان خرید دارید
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان برای ثبت نظرتون، لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید.
09120030980
موفق و پیروز باشید!
باعرض ادب این گیاه از خانواده نارون میباشد