خواص و کاربرد فلفل سفید و سیاه
با خواص و کاربرد فلفل سفید و سیاه بیشتر آشنا شوید
فلفل سیاه یا پلپل سیاه که با نام های دیگری مانند حرج، باباری، فلفل هندی، قعیر و… شناخته می شود، در مناطق گرمسیری به ویژه در نواحی هندوستان و بنگلادش می روید. دانه این گیاه که به شدت تند مزه است، دارای طبیعت گرم و خشک بوده و در طب سنتی به عنوان دفع کننده بلغم از بدن شناخته می شود. همچنین، دارای خاصیت ضد سم است و مقوی حافظه نیز می باشد. فلفل سفید که با نام سهنجه نیز شناخته می شود را هم از گیاه فلفل سیاه تهیه می کنند. فلفل سفید، همان میوه های رسیده فلفل سیاه هستند و دارای خواص درمانی بسیاری از جمله افزایش میل جنسی و ضد سرفه می باشد. حال تا پایان این مقاله ما را همراهی کرده تا با خواص و کاربرد فلفل سفید و سیاه، آشنا شوید.
خواص و کاربرد فلفل سفید و سیاه
مشخصات ظاهری گیاه فلفل سیاه
فلفل سیاه گیاهی است، درختچه ای و از خانواده فلفل (Piperaceae)، که كاملا فاقد كرك با ساقه ای مدور، بالا رونده و پیچان كه می تواند در محل گره هایش ریشه تولید كند و دارای انشعابات محكم است. برگ های این گیاه چرمی با پهنای متفاوت، برخی اوقات در سطح تحتانی به رنگ سبز تیره و به شكل تخم مرغی-مستطیلی است و قاعده ای كاملا گرد یا قلبی متقارن یا نامتقارن دارد. گل آذین آن به فرم سنبله و هر سنبله واجد ٢ گل نر است. محور سنبله ها نیز دارای كرك های كوتاه و نرم هستند.
میوه های فلفل سیاه كروی و به قطر 3.5 تا 6 میلیمتر است، با سطحی چروکیده كه بعد از رسیدن قرمز می شود و لایه گوشتی روی آن ها نازك است. پودر فلفل سیاه به رنگ قهوه ای کمی مایل به خاکستری با بویی معطر و مشخص است. همچنین، دارای طعم تند و سوزاننده نیز می باشد.
مطالبی خوب ومفید بود